Αυτό πόνεσε! Ο Travis Scott απάτησε την Kylie Jenner και δεν φαντάζεσαι με ποια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό πόνεσε! Ο Travis Scott απάτησε την Kylie Jenner και δεν φαντάζεσαι με ποια

Τα νέα δεν είναι καλά στο στρατόπεδο Jenner-Scott

Αντίστροφα μετρούν για το τέλος της σχέσης τους η Kylie Jenner και ο Travis Scott, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline.com πρόσφατα είχαν έναν πολύ μεγάλο τσακωμό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 25χρονος ράπερ «εισέβαλε» στο σπίτι της μητέρας της Kris Jenner, όπου η νεαρή μένει το τελευταίο διάστημα.

Τότε τσακώθηκαν άσχημα με την Kylie να τον κατηγορεί πως την απάτησε με πολλές και διάφορες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, συμπεριλαμβανομένου και μίας κοπέλας, η οποία εμφανίζεται ως πολύ καλή φίλη της νεαρής star. Κακό, πολύ κακό, σίγουρα δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της.

«Η Kylie θέλει απλά ο Travis να την αφήσει ήσυχη αυτήν τη στιγμή, δεν θέλει κανέναν δίπλα της εκτός από την μητέρας της και την καλύτερη της φίλη Jordyn Woods. Από τότε που συνέβη αυτός ο μεγάλος τσακωμός, η συμπεριφορά του Travis είναι στα καλύτερα της. Προσπαθεί να κάνει τα πάντα για την κερδίσει πίσω, στέλνοντας της κάθε τόσο λουλούδια και δώρα», αναφέρει μία πηγή.

Η νεαρή reality star είναι εμφανώς μπερδεμένη και αγχωμένη δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει, συνεπώς είναι κάπως δύσκολο να πούμε με σιγουριά αν έχει μέλλον αυτή η σχέση. Το σίγουρο είναι πως ο μόνο ωφελημένος από όλο αυτό είναι ο πρώην της, Tyga, στον οποίο έχει στηριχτεί και η ίδια πολύ όσο καιρό ο Travis είναι απών. Περίεργο ερωτικό τρίγωνο, δεν συμφωνείς;

Διάβασε επίσης:

Η Kylie Jenner φούσκωσε για τα καλά! Δες τις νέες της φωτογραφίες

Η εγκυμονούσα star ανακοίνωσε το φύλο του δεύτερου παιδιού της