Η στιγμή πλησιάζει: Οι φόβοι της Kylie Jenner για την εγκυμοσύνη & τη γέννηση του παιδιού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η στιγμή πλησιάζει: Οι φόβοι της Kylie Jenner για την εγκυμοσύνη & τη γέννηση του παιδιού της

Λογικό είναι να νιώθει τόσο αγχωμένη

Μετά την τελευταία εμφάνιση της Kylie Jenner και την φωτογραφία στην οποία απαθανατίστηκε, δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία για την εγκυμοσύνη της και για το αν αυτή ισχύει ή όχι. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε μέσα σε ένα φαρμακείο να ψωνίζει με την κοιλιά της να είναι πιο φουσκωμένη από κάθε άλλη φορά.

Βέβαια θα μας πεις δεν την βλέπουμε και πολύ συχνά για να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις, αλλά σε αυτή την φωτογραφία η φουσκωμένη της κοιλιά φαίνεται ξεκάθαρα και δεν χωρά κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Όσο όμως πλησιάζει η μέρα του τοκετού, τόσο πιο πολύ αγχώνεται η νεαρή reality star. Η 20χρονη αδερφή των Kardashians εκφράζει τις ανησυχίες της σχετικά με την μέρα εκείνη και φοβάται το ενδεχόμενο καισαρικής τομής.

Η Kylie αγχώνεται αρκετά μήπως έχει δύσκολη γέννα και φοβάται πως θα της ζητηθεί να γίνει καισαρική τομή. Και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει με τίποτα μιας και η καριέρα της στηρίζεται στο υπέροχο αυτό σώμα που έχει καταφέρει να φτιάξει. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μια ουλή θα είναι ό,τι χειρότερο για την reality star μετά το πέρας της εγκυμοσύνης της.

Αν θυμάσαι έχει ήδη μία ουλή στο πόδι της από ένα παιδικό τραύμα και πάντα προσπαθεί να την κρύψει, οπότε μία ακόμη και ειδικά σε τόσο εμφανές σημείο δεν θα είναι ό,τι καλύτερο για εκείνη. Ας μην βιαζόμαστε όμως να βγάζουμε συμπεράσματα για το πως μπορεί να γεννήσει. Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα -αν και είναι σχετικά κοντά σύμφωνα με τις πληροφορίες- υπάρχει καιρός.

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner φούσκωσε για τα καλά! Δες τις νέες της φωτογραφίες

Η δήλωση της Kris Jenner στο KUWTK που πρόδωσε κι επίσημα την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner