Αυτόν τον χωρισμό αδυνατούμε να τον πιστέψουμε! Η Melania και ο Donald Trump ζουν πια χωριστά;

Αυτόν τον χωρισμό αδυνατούμε να τον πιστέψουμε! Η Melania και ο Donald Trump ζουν πια χωριστά;

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτός ο χωρισμός;

Πριν από λίγες ημέρες η Melania Trump γιόρτασε ένα χρόνο ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών και η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία που κοινοποίησε στο Twitter account της για να το «γιορτάσει» δημιούργησε αντιδράσεις και σχόλια που δεν περιμέναμε. Όπως ίσως θυμάσαι στην φωτογραφία της ήταν η ίδια παρέα με έναν από τους φρουρούς ασφαλείας, κάνοντας τους περισσότερους να αναρωτιούνται γιατί δεν ήταν πουθενά ο Donald Trump.

Τις τελευταίες επίσης ημέρες έχουν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Πλανητάρχης είχε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση με την 38χρονη Stormy Daniels και πως όταν η Melania το έμαθε από τα μέσα έκανε το αυτονόητο: έφυγε από τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Πρώτη Κυρία πέρασε αρκετά βράδια σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον και γι’ αυτόν τον λόγο και ο εορτασμός της δεν περιείχε πουθενά τον σύζυγο της. Φήμες θέλουν το ζευγάρι να οδηγείται στον χωρισμό και αυτό είναι πραγματικά κάτι που μας έχει σοκάρει και δεν το περιμέναμε με τίποτα. Πιθανότατα βέβαια, όλα αυτά να είναι φήμες και μόνο και να μην ισχύει τίποτα.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε!

Διάβασε ακόμη:

H Madonna ποζάρει topless στο Instagram και η φωτογραφία της έχει γίνει viral