Η Melania Trump γιορτάζει έναν χρόνο ως Πρώτη Κυρία, όμως η φωτογραφία της διχάζει

Η Melania Trump γιορτάζει έναν χρόνο ως Πρώτη Κυρία, όμως η φωτογραφία της διχάζει

Μήπως κι εσύ παρατηρείς κάτι;

Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς από τότε που ο Donald Trump ψηφίστηκε και εκλέχθηκε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και οι Αμερικανοί γιορτάζουν την επέτειο αυτή με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Για εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές βέβαια είναι μία ακόμη ευκαιρία για να βγουν στους δρόμους και να δείξουν την μη αποδοχή στην πολιτική του Donald Trump και στην συμπεριφορά του γενικότερα.

Για την Πρώτη Κυρία, Melania Trump από την άλλη, είναι μια ευκαιρία να αναδείξει τον εαυτό της και το έκανε με το ακόλουθο Twitter post της. Στο οποίο όμως για να είμαστε ακριβείς υπάρχει ένα μόνο εμφανές πρόβλημα.

Ο Donald Trump δεν είναι στην φωτογραφία μαζί της.

«Αυτός ήταν ένας χρόνος γεμάτος με όμορφες στιγμές», έγραψε στην ανάρτηση της, ποστάροντας μία φωτογραφία από την ημέρα της ορκωμοσίας με την ίδια και έναν ειδικό φρουρό δίπλα της. Και αν και ήταν επιλογή της για το αν θα κρατήσει τον σύζυγο της μέσα στην φωτογραφία ή όχι, το γεγονός αυτό καθαυτό έκανε χιλιάδες fans και followers να αναρωτηθούν με αυτήν της την κίνηση, να κρατήσει δηλαδή τον εαυτό της σε απόσταση από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και πράγματι αυτό ξεσήκωσε μία περίεργη θύελλα αντιδράσεων, η οποία είχε από όλα τα σχόλια -και θετικά και αρνητικά-.

Διάβασε επίσης:

Αυτό πρέπει να το δεις! Η Melania Trump κοινοποίησε μετά από έναν χρόνο την πρώτη της selfie