Η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα για την Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα για την Kate Middleton

Και αφορά και την Meghan Markle

Μπορεί η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William να έχουν εφτά χρόνια παντρεμένοι, όμως υπάρχουν πράγματα που δεν γνώριζες για εκείνη (για εκείνους δηλαδή) και είναι πράγματα που αφορούν μελλοντικά και την Meghan Markle. Σίγουρα, θα απορείς και θα αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχει η Kate με την Meghan, όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να σου εξηγήσουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες εντός του παλατιού η Kate Middleton εκτός από Δούκισσα του Cambridge έχει έναν ακόμη τίτλο, που δεν είχαμε ακούσει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια που είναι παντρεμένη. Αυτός όμως ο τίτλος έγινε γνωστός μερικούς μήνες πριν από τον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry και αυτό γιατί και το μελλοντικό ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας, θα έχει έναν ακόμη τίτλο εκτός από αυτόν που ήδη έχουμε μάθει.

Είναι λοιπόν έθιμο της βασίλισσας Ελισάβετ να δίνει στο νιόπαντρο ζευγάρι και κάποιους Σκωτσέζικους τίτλους, εκτός από τους ήδη γνωστούς που θα έχουν. Έτσι η Kate και ο William είναι επίσης γνωστοί και με τους τίτλους Earl & Countess του Strathearn. Σύμφωνα λοιπόν με διάφορα δημοσιεύματα, στις 19 Μαΐου ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εκτός από Δούκας και Δούκισσα του Sussex θα ονομάζονται και Earl & Countess του Ross.

Διάβασε ακόμη:

Δύο μήνες μετά την επανασύνδεση, το διάσημο ζευγάρι χώρισε και πάλι