Δύο μήνες μετά την επανασύνδεση, το διάσημο ζευγάρι χώρισε και πάλι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύο μήνες μετά την επανασύνδεση, το διάσημο ζευγάρι χώρισε και πάλι

Και αυτήν τη φορά είναι οριστικό

Ναι, και όμως αυτό που μόλις διάβασες στον τίτλο συνέβη και είναι μία πραγματικότητα. Μπορεί να μην έχεις καταλάβει ακόμη για ποιο ζευγάρι μιλάμε, όμως είναι πια οριστικό και αμετάκλητο, πως οι δύο stars δεν είναι πια μαζί και ας πέρασαν μόνο δύο μήνες από την επανασύνδεση τους.

Το διάσημο ζευγάρι είχε σχέση περίπου έναν χρόνο, μέχρι που χώρισαν τον Αύγουστο του 2017. Επανασυνδέθηκαν λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης χρονιάς και τώρα σύμφψνα με πληροφορίες του Us Weekly αποφάσισαν και πάλι να χωρίσουν, μόλις δύο μήνες μετά την επανασύνδεση τους.

Η Amber Heard και ο Elon Musk είδαν πως τελικά δεν προχωράει το ερωτικό μεταξύ τους και γι’ αυτό έδωσαν τέλος και πάλι στην σχέση που είχαν τους τελευταίους μήνες. «Η Amber θέλει την ανεξαρτησία της και προτιμά να είναι φίλοι, παρά να υπάρχει κάτι ερωτικό/ρομαντικό μεταξύ τους», ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό, ενώ μία άλλη πηγή είπε στο Just Jared, πως ο Elon αποφάσισε να τελειώσει τα πράγματα μεταξύ τους και η ηθοποιός συμφώνησε.

Το timing μεταξύ τους δεν ήταν το σωστό, ωστόσο εξακολουθούν να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Η Amber έκανε unfollow τον Elon στο Instagram κι εκείνος την έκανε unfollow στο Twitter. Απ’ ότι φαίνεται αυτήν τη φορά είναι οριστικά τα πράγματα.

Διάβασε επίσης:

Η Selena Gomez μπήκε ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης!

Είναι η star του Grey’s Anatomy η αντικαταστάτρια της Meghan Markle;