Το τέλος είναι κοντά: Αυτός είναι ο λόγος που η Kylie Jenner & ο Travis Scott έφτασαν στον χωρισμό

Το τέλος είναι κοντά: Αυτός είναι ο λόγος που η Kylie Jenner & ο Travis Scott έφτασαν στον χωρισμό

Έχει και η υπομονή τα όρια της

Ότι θα φτάναμε στο σημείο να στεναχωριόμαστε τόσο πολύ για την Kylie Jenner ούτε που το φανταζόμασταν ποτέ. Η reality star ζει ένα δράμα και πραγματικά συμπάσχουμε μαζί της. Απ’ ότι φαίνεται, η τύχη δεν το θέλει αυτό το κορίτσι, αφού μετά τον χωρισμό της με τον Tyga κι ενώ νόμιζε πως ο Travis Scott είναι ο ιδανικός για εκείνη, η νεαρή μένει και πάλι μόνη.

Αυτήν την φορά όμως, τα πράγματα είναι πιο άσχημα από ποτέ, αφού η Kylie εκτός από μόνη είναι και έγκυος και μάλιστα μια εγκαταλελειμμένη έγκυος. Ο σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της, Travis, τους τελευταίους μήνες δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και πολύ για εκείνη και για το παιδί τους, αφού την αφήνει συνεχώς μόνη.

Η τελευταία τους εμφάνιση έγινε τα Χριστούγεννα στο πάρτι της Kris Jenner και έκτοτε η Kylie είναι και πάλι μόνη. Και εκεί που η star είπε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στην σχέση αυτή (ένεκα του παιδιού), έρχεται ο Travis και με αυτήν την κίνηση δίνει το τελειωτικό χτύπημα. Ενώ η reality star αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα ο rapper θα την αφήσει και πάλι μόνη, αφού θα εμφανιστεί στο Super Bowl στην Minnesota δύο εμφανίσεις αυτό το σουκού.

Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και εξάντλησε την υπομονή της Kylie. Ο χωρισμός τους είναι πιο κοντά από ποτέ και είμαστε σίγουρες πως αυτό θα γίνει και σύντομα γνωστό. Η Kylie Jenner (θα) είναι μια single mum και καθόλου δεν μας πειράζει.

Διάβασε επίσης:

Breaking news: Αυτή είναι η ημερομηνία που η Kylie Jenner θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Μετράμε αντίστροφα. Η Kylie Jenner γεννάει!