Breaking news: Αυτή είναι η ημερομηνία που η Kylie Jenner θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Breaking news: Αυτή είναι η ημερομηνία που η Kylie Jenner θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Οι fans της βρίσκονται σε πανικό

Μπορεί πριν από μερικά εικοσιτετράωρα να μάθαμε πως η Kylie Jenner γεννάει μέσα στον Φεβρουάριο -αν και υπήρχαν στοιχεία που μας έδειχναν πως είναι νωρίς ακόμη- όμως τώρα έχουμε και την ακριβή ημερομηνία που η reality star θα ανακοινώσει επιτέλους και επίσημα την εγκυμοσύνη της.

Όπως καταλαβαίνεις οι fans της έχουν ξετρελαθεί με αυτήν την είδηση και περιμένουν πως και πως την ημέρα αυτή. Πως όμως μάθαμε ότι η εγκυμοσύνη της star βρίσκεται μια ανάσα από την επίσημη ανακοίνωση της; Αυτό λοιπόν, το χρωστάμε στην Wikipedia, η οποία έκανε την μεγάλη ανακάλυψη, ίσως και άθελα της (ή μπορεί και όχι). Στην Wikipedia λοιπόν, στην λίστα με τα εναπομείναντα επεισόδια της 14ης season του KUWTK υπάρχει ένα επεισόδιο, με έναν πολύ ενδιαφέροντα τίτλο.

Αυτό λοιπόν το επεισόδιο έχει τίτλο «We’re expecting» και βγαίνει στον αέρα στις 25 Φεβρουαρίου. Αν είσαι πιστός στρατιώτης των Kardashians θα ξέρεις πως Kim και Khloe έχουν ήδη ανακοινώσει τις εγκυμοσύνες τους (της Kim γεννήθηκε ήδη), άρα μόνο της Kylie θα μπορούσε να είναι αυτή η ανακοίνωση. Η νεαρή star περιμένει το πρώτο της παιδάκι, με τον σύντροφο της Travis Scott και έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά από μήνες, την προηγούμενη εβδομάδα.

Αν πράγματι η ανακοίνωση της γίνει στις 25 Φεβρουαρίου, τότε είναι σχεδόν αδύνατον να γεννήσει πιο πριν. Τι από τα δύο δεν ευσταθεί θα το μάθουμε σύντομα.

Δες την φωτογραφία με τα επεισόδια στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Η απόφαση της Kylie Jenner για το μωρό της, που σίγουρα… δε θα τηρήσει