Summer memories: Δες την Σταματίνα Τσιμτσιλή με κοντό τζιν σορτσάκι και «μείνε»

Summer memories: Δες την Σταματίνα Τσιμτσιλή με κοντό τζιν σορτσάκι και «μείνε»

Είναι μαμά και έχει αυτό το άψογο κορμί

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην καρδιά του χειμώνα -βλέπεις μόλις τώρα μπήκε ο Φεβρουάριος- όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή φρόντισε να μας φέρει το καλοκαίρι μερικούς μήνες νωρίτερα με την φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram account της. Υποδέχθηκε τον καινούργιο μήνα όπως ακριβώς του άξιζε και μας έφερε αναμνήσεις από το δικό μας καλοκαίρι.

Τι και αν περιμένει το τρίτο της παιδάκι, τι και αν εχθές μας έδειχνε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, εμείς την είδαμε με κοντό τζιν σορτσάκι και πάθαμε πλάκα με το σώμα της. Μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να είναι από το καλοκαίρι και πριν μάθει την εγκυμοσύνη της, όμως όπως και να ‘χει είναι ήδη μαμά δύο παιδιών, οπότε είναι λογικό να μας κάνει εντύπωση το κορμί της.

Η παρουσιάστρια έκανε το απαραίτητο #tb της εβδομάδας και αυτό ήταν μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Αστυπάλαια -όπως διαβάσαμε στα σχόλια- και είναι σχεδόν αδύνατον να μην σχολιάσουμε την εμφάνιση της. Η Σταματίνα είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που αγαπάμε πολύ και αυτή της η φωτογραφία έκανε ένα κλικ μέσα μας. Το τζιν σορτσάκι που άφηνε ακάλυπτα τα μαυρισμένα καλλίγραμμα πόδια της, της πήγαινε πάρα πολύ και φυσικά δεν έχουμε παρά να της δώσουμε τα συγχαρητήρια μας γι’ αυτήν της την εμφάνιση.

Καλοκαιράκι αργείς;;


https://www.instagram.com/p/BeqGY8pj2q-

Διάβασε ακόμη:

Το τέλος είναι κοντά: Αυτός είναι ο λόγος που η Kylie Jenner & ο Travis Scott έφτασαν στον χωρισμό