Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έχει φουσκώσει αρκετά δεν νομίζεις;

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Μετά από αρκετά χρόνια και δύο κόρες, η γλυκιά παρουσιάστρια και ο δικηγόρος σύζυγος της, θα αποκτήσουν επιτέλους κι έναν γιο και έτσι θα μεγαλώσουν κατά ένα άτομο ακόμη την οικογένεια τους.

Την Σταματίνα την βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση και μέσα από το Instagram account της, όμως μέχρι τώρα δεν μας είχε δείξει τόσο καθαρά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Την βλέπαμε κάτω από τα ρούχα που φορούσε και μαντεύαμε πόσο μπορεί να έχει φουσκώσει, πλέον όμως μετά από αυτήν της την ανάρτηση πήραμε την απάντηση μας.

Και η απάντηση είναι πολύ. Η γλυκιά παρουσιάστρια κοινοποίησε πριν από μερικά λεπτά μία φωτογραφία με την μικρή της κόρη, στην οποία δεν φαίνονται τα κεφάλια τους, φαίνεται όμως ξεκάθαρα και πεντακάθαρα η φουσκωμένη της και στρογγυλή κοιλίτσα. Μα πραγματικά έχει φουσκώσει πάρα πολύ, δεν νομίζεις;

Μάλιστα αστειεύτηκε με την λήψη, γράφοντας στην λεζάντα της: «Να εδώ η Μαίρη μας φωτογραφίζει αλλά ξέχασε να βάλει στο κάδρο και τα κεφάλια μας!!! #??? #familymoments #lovemydaughters».


https://www.instagram.com/p/Beu3FTNDgyy

Διάβασε επίσης:

Ο γιος της star έγινε ενός μήνα και αυτή είναι η πιο γλυκιά φωτογραφία του ως τώρα