Εκθαμβωτική! Η Angelina Jolie έκανε την πιο sexy εμφάνιση της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εκθαμβωτική! Η Angelina Jolie έκανε την πιο sexy εμφάνιση της χρονιάς

Έχει βρει για τα καλά τον εαυτό της

Χωρισμός ήταν και πέρασε, χωρισμός ήταν και πάει! Ενάμισης χρόνος έχει περάσει από εκείνη την ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση πως η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αποφάσισαν να χωρίσουν, παγώνοντας όλο το διαδίκτυο με την απόφαση τους . Έκτοτε συνέβησαν πολλά γεγονότα, όμως πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το διαζύγιο τους θα εκδοθεί μέσα στον μήνα.

Ας αφήσουμε όμως λίγο στην άκρη τον Brad Pitt και το διαζύγιο τους και ας σταθούμε πέντε λεπτά σε αυτήν την τελευταία εμφάνιση της Angie στα Annie Awards. Δυσκολευόμαστε πολύ να γράψουμε δυο λέξεις αυτήν τη φορά και αυτό γιατί ήταν ίσως πιο όμορφη, πιο sexy και εκθαμβωτική από κάθε άλλη φορά τα τελευταία δύο χρόνια.


https://www.instagram.com/p/BexkTwoDmBY

Η 42χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών στην 45η απονομή των Annie Awards στο Los Angeles και το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε από αυτήν τη βραδιά είναι η εμφάνιση της Angelina Jolie με αυτό το εκπληκτικό και αποκαλυπτικό φόρεμα. Το χρώμα του κάτι μεταξύ nude και λευκού, το ντεκολτέ του βαθύ και πλούσιο και το άνοιγμα στο μπροστινό μέρος που άφηνε τα καλλίγραμμα πόδια της ακάλυπτα, ήταν μόλις μερικά από τα στοιχεία που μας έκαναν να την παρατηρήσουμε και να χαζέψουμε επάνω της πραγματικά.


https://www.instagram.com/p/BexgLnNjr4k

Συνοδευόμενη από τις κόρες της Shiloh και Zahara, το κόκκινο χαλί έζησε την ωραιότερη στιγμή σε όλη την βραδιά του, ενώ τα φλας δεν σταμάτησαν λεπτό να αστράφτουν. Angie, welcome back!


https://www.instagram.com/p/BexmHrhhbA3


https://www.instagram.com/p/BexeFa6FbUK

Διάβασε επίσης:

Προβλέπεται χωρισμός; Η Angelina Jolie είναι «in love» με το πιο sexy αρσενικό του Hollywood