Προβλέπεται χωρισμός; Η Angelina Jolie είναι «in love» με το πιο sexy αρσενικό του Hollywood

Προβλέπεται χωρισμός; Η Angelina Jolie είναι «in love» με το πιο sexy αρσενικό του Hollywood

Καθόλου τυχαία δεν κάθισαν δίπλα δίπλα

Δύο πράγματα έχουμε να θυμόμαστε από το βράδυ των Χρυσών Σφαιρών, το απλανές και αδιάφορο βλέμμα της Angelina Jolie την στιγμή που είναι στην σκηνή η Jennifer Aniston και την φωτογραφία στην οποία η star κάθεται δίπλα δίπλα με τον Chris Hemsworth. Και σε αυτήν ακριβώς την στιγμή θα σταθούμε σε αυτό το κείμενο, αναφέροντας σου αρχικά, πως καθόλου τυχαία δεν κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline η Angie είναι ακόμη καρφωμένη στον Chris Hemsworth και αυτό δεν μοιάζει να έχει πολύ καλή κατάληξη. Προβλέπεις κι εσύ κάποιον χωρισμό στο Hollywood; Λογικά αναφερόμαστε σε αυτόν της Elsa Pataky με τον Chris. Εντάξει μπορεί να σου είπαμε πως δεν μας ταιριάζουν και πολύ και θα τον προτιμούσαμε με κάποια άλλη -γιατί όχι και με την Angie- αλλά να έχεις χωρίσει δύο ζευγάρια πάει πολύ.

26694780 10214192078452496 1546720157 n

Μία πηγή λοιπόν ανέφερε πως η Angelina Jolie δεν κάθισε τυχαία δίπλα στον sexy ηθοποιό. «Η Angie θαυμάζει πραγματικά την δουλειά του και πιστεύει πως είναι φανταστικός ηθοποιός. Θα ήθελε πολύ να παίξει μαζί του σε κάποια ταινία στο κοντινό μέλλον. Η 42χρονη star ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα στην μεγάλη οθόνη και θα της άρεσε πολύ να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία δράσης με τον Chris για παρτενέρ της».

Αυτό θα είναι πολύ καλό αν συμβεί είναι η αλήθεια, όμως δεν θα θέλαμε να πάει κάτι στραβά στον γάμο της Elsa και του Chris. Ελπίζουμε αυτόν τον σκοπό να έχει κι εκείνη, όσο ωραίο και αν τον βρίσκει.

Διάβασε επίσης:

Η star μόλις αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει