Chicago West: Δες τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της Kim Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Chicago West: Δες τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της Kim Kardashian

Η μία έκπληξη πίσω από την άλλη.

Το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου είναι ένα ακόμη από αυτά που θα μείνουν για καιρό χαραγμένα στην μνήμη μας, μιας και η Kylie Jenner ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης της. Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Khloe, αυτή είναι μία ακόμη στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε και πολύ σύντομα.

Και σαν να μην έφτανε η έκπληξη της γέννας, η νεαρή reality star πόσταρε κι ένα βίντεο που δείχνει όλο αυτό το ταξίδι των εννέα μηνών και είναι πραγματικά τα πιο συγκινητικά λεπτά ολόκληρης της χρονιάς. Και κάπου εδώ σου έχουμε κάτι ακόμη. Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Chicago West.

Ναι, η νεογέννητη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West που έκανε την πρώτη της έξοδο πριν από δύο ημέρες με την μητέρα της για μια επίσκεψη στον παιδίατρο, κάνει την εμφάνισή της στο βίντεο της Kylie Jenner και είναι πραγματικά πανέμορφη. Μικροσκοπική, γλυκιά και πανέμορφη.

chicago west first look pics01

Στο στιγμιότυπο αυτό, λοιπόν, η Kim δίνει την κόρη της στην Kylie, η οποία είναι φανερά συγκινημένη και στο ίδιο πλάνο είναι και ο αδερφός τους Rob με την μικρή Dream, που χαζεύει το νεογέννητο μωράκι. Είναι δύσκολο με την πρώτη ματιά να πούμε σε ποιον μοιάζει η Chicago, όμως είμαστε σίγουρες πως στην πρώτη φωτογραφία που θα βάλει η Kim στο site ή το Instagram account της, τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Δες τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Τα 11 πιο συγκινητικά λεπτά της χρονιάς: Η Kylie Jenner σε ένα βίντεο που πρέπει να δεις ASAP