Breaking news: Η Kylie Jenner γέννησε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Breaking news: Η Kylie Jenner γέννησε

Μας την έσκασε η νεαρή Jenner

Ναι, είναι γεγονός! Έπειτα από πέντε μήνες ατελείωτου κρυφτού και κυνηγητού η πιο πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη της χρονιάς συνέβη και τα social media βρίσκονται σε πανικό. Ένα μόνο post της Kylie Jenner έπειτα από αρκετούς μήνες ήταν αρκετό για να μας ταράξει αυτό το βράδυ της Κυριακής 4ης Φεβρουαρίου. Η βενιαμίν της οικογένειας Kardashian/Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου και στοιχηματίζουμε πως αυτήν τη στιγμή είναι η πιο ευτυχισμένη μανούλα στον κόσμο.

Σε ένα συγκινητικό post που ανέβασε, εξήγησε τους λόγους που το κράτησε κρυφό όλους αυτούς τους μήνες και ανέφερε πόσο ευτυχισμένη και ευλογημένη νιώθει που έζησε αυτήν την εμπειρία.

«Συγνώμη που σας κράτησα στο σκοτάδι όλον αυτόν τον καιρό. Καταλαβαίνω πως είχατε συνηθίσει να σας έχω μαζί μου σε όλα τα ταξίδια μου. Η εγκυμοσύνη μου όμως ήταν ένα από αυτά που επέλεξα να μην το κάνω μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήξερα πως πρέπει να προετοιμαστώ γι’ αυτόν τον ρόλο που θα τον έχω μια ζωή με θετική ενέργεια, χωρίς στρες και πάνω απ’ όλα υγιής.

Η εγκυμοσύνη ήταν για μένα η πιο όμορφη εμπειρία που άλλαξε όλη μου την ζωή και πραγματικά θα μου λείψει πολύ όλο αυτό. Εκτιμώ πολύ τους φίλους και ειδικότερα την οικογένεια μου που με βοήθησε να γίνει αυτή η σημαντική στιγμή όσο πιο ιδιωτική μπορούσε. Το όμορφο και υγιές κοριτσάκι μου γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου και απλά δεν μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας αυτήν την ευλογία. Ποτέ δεν ένιωσα τόση αγάπη και ευτυχία μαζί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».


https://www.instagram.com/p/BeycUmgFTWb