Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε κρυφά; Η star μας δείχνει το μονόπετρο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε κρυφά; Η star μας δείχνει το μονόπετρο της

Τα στοιχεία αυτό μαρτυρούν

Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο και η αλήθεια είναι πως από τότε την έχουμε δει ελάχιστες φορές σε δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και σε προσωπικές στιγμές με την οικογένεια της. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, αυτή της η έξοδος στο Παλάτι του St. James μετά από τόσο καιρό, μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Μάλιστα, η star έχει αλλάξει τόσο πολύ που σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε. Από τα μαλλιά, μέχρι και το σώμα της όλα ήταν άψογα επάνω της. Και σε αυτό το σημείο παρατηρήσαμε και το διαμαντένιο μονόπετρο στο χέρι της, το οποίο μόνο έναν αρραβώνα θα μπορούσε να μαρτυράει. Είχε ειπωθεί άλλωστε και πάλι πριν από μερικούς μήνες χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.

Η Cheryl Cole έδωσε το παρών σε ένα φιλανθρωπικό gala στο παλάτι, κάνοντας φυσικά παρέα στον πρίγκιπα Κάρολο και στους υπόλοιπους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο event αυτό. Η 34χρονη τραγουδίστρια ήταν απίστευτα όμορφη, ενώ εκτός από το καλλίγραμμο και σούπερ αδυνατισμένο κορμί της, παρατηρήσαμε κάτι στο χέρι της, που μόνο πρόταση γάμου θα μπορούσε να σημαίνει.

490160FF00000578 5369233 image a 46 1518120826430

Μπορεί να έχουμε πολύ καιρό να την δούμε έξω, αλλά και σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο με τον σύντροφο της -Liam Payne- (έξι μήνες για την ακρίβεια από την τελευταία τους selfie), ωστόσο το μόνο που δεν περνάει από το μυαλό μας είναι χωρισμός. Μετά και από αυτό το δαχτυλίδι ειδικά το τελευταίο που θα σκεφτόμασταν είναι αυτό, μάλλον στο αντίθετο προσανατολιζόμαστε.

Δεν συμφωνείς; Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Εξώφυλλο περιοδικού μαρτυρά την διπλή εγκυμοσύνη της Kate Middleton & το φύλο των μωρών