Εξώφυλλο περιοδικού μαρτυρά την διπλή εγκυμοσύνη της Kate Middleton & το φύλο των μωρών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εξώφυλλο περιοδικού μαρτυρά την διπλή εγκυμοσύνη της Kate Middleton & το φύλο των μωρών

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Από τις αρχές Σεπτέμβρη περίπου -μετά και από επιβεβαίωση του Kensington- γνωρίζουμε πως η Kate Middleton είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι. Πλέον η Δούκισσα του Cambridge βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς ωστόσο να μας έχουν αποκαλύψει ακόμη, αν ο George και η Charlotte θα αποκτήσουν αδερφό ή αδερφή.

Και κάπου εδώ «σκάει» το εξώφυλλο του Life & Style magazine με κεντρικό πρόσωπο την Kate Middleton και δήλωση της, πως είναι έγκυος σε δίδυμα και είναι και τα δύο κοριτσάκια. Το πιο παράξενο βέβαια είναι πως σε ένα σημείο αναφέρεται πως την είδηση για την διπλή κυοφορία επιβεβαιώνει και το παλάτι του Kensington.

lns cover

Και ερχόμαστε εμείς και σε ρωτάμε τώρα: είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη έστω και η παραμικρή είδηση; Μάλιστα το εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρει επίσης, πως το ένα από τα δύο κορίτσια της πριγκίπισσας Kate θα πάρει το όνομα της μητέρας των William και Harry, Diana. Αν πραγματικά ισχύει αυτή η είδηση, αυτό θα είναι κάτι πραγματικά όμορφο για την μνήμη της.

Η Δούκισσα του Cambridge αυτήν τη στιγμή διανύει τον έβδομο μήνα και όπως αναφέρεται στο περιοδικό, στα μέσα του μήνα θα σταματήσει τις εξόδους και θα μείνει σπίτι για να ξεκουραστεί, ενώ σκοπεύει να γεννήσει στο Παλάτι. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην βασιλική οικογένεια δεν συμφωνείς;

Το μόνο που μένει πλέον, είναι να επαληθευτεί ή να διαψευστεί η συγκεκριμένη είδηση.

Διάβασε ακόμη:

Η Kate Middleton έκανε άλλη μια ονειρική εμφάνιση, στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Άσε κάτω το μπριζολάκι και δες τις παρακάτω φωτογραφίες