Oops! Αυτό πόνεσε: Το σκληρό μήνυμα της Kim Cattrall στη Sarah Jessica Parker δεν το περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Αυτό πόνεσε: Το σκληρό μήνυμα της Kim Cattrall στη Sarah Jessica Parker δεν το περίμενες

Μια φιλία μόλις "γκρεμίστηκε" οριστικά

Πριν από μία εβδομάδα η Kim Cattrall κοινοποίησε μέσω του Instagram account της την ξαφνική εξαφάνιση του αδερφού της, δίνοντας πληροφορίες σε περίπτωση που κάποιος τον είχε δει να βοηθήσει. Λίγες ώρες αργότερα με τον ίδιο τρόπο ανακοίνωσε πως ο αδερφός της βρέθηκε, αλλά δεν είναι πια στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος, οικογένεια φίλους και γνωστούς.

48E2D51900000578 5375721 image m 60 1518274082358

Αμέσως όλοι οι φίλοι και fans της ηθοποιού άρχισαν να σχολιάζουν δίνοντας της τα συλλυπητήρια τους για την ξαφνική αυτή απώλεια. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι συμπρωταγωνίστριες της από το Sex and the City. Και ενώ κανείς θα περίμενε πως επιτέλους θα έφτιαχναν τα πράγματα ανάμεσα στην Kim και τη Sarah μετά την παρεξήγηση για την συνέχεια της σειράς, η Kim αποφάσισε να κόψει κάθε γέφυρα ανάμεσα τους απαντώντας μάλιστα στο σχόλιο της με τον πιο σκληρό τρόπο.

Μόλις η Sarah Jessica Parker πληροφορήθηκε για την απώλεια της ηθοποιού έσπευσε να σχολιάσει στην δημοσίευση της: «Αγαπημένη μου Kim, την αγάπη και τα συλλυπητήρια μου σε σένα και στην οικογένεια σου. Ο θεός δίπλα στον πολυαγαπημένο σου αδελφό». Τότε ποιος είδε την Kim και δε την φοβήθηκε. Η star χαρακτήρισε υποκριτικό το μήνυμα της Sarah και έγραψε λίγο πιο κάτω: «Η επιμονή σου να έρθεις σε επαφή μαζί μου, μου θυμίζει πόσο σκληρή έχεις υπάρξει μαζί μου και πόσο υποκρίτρια είσαι. Θα το κάνω για ακόμη μία φορά σαφές: Δεν είσαι οικογένειά μου και δεν είσαι φίλη μου. Για τελευταία φορά σου λέω λοιπόν να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να παίξεις και πάλι το "καλό κορίτσι"».

Η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι δεν ενοχλήθηκε μόνο η ίδια από την SJP αλλά και η μητέρα της, η οποία της είπε: «Πότε θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια η Sarah Jessica Parker», ενώ της απάντησε στο σχόλιο για τα συλλυπητήρια: «Δεν χρειάζομαι την αγάπη και την στήριξη σου αυτήν την τραγική και δύσκολη για μένα στιγμή Sarah».

491102C400000578 5375721 Kim Cattrall took to Instagram to tell SJP she didn t need her l m 53 1518274941573

Άβολο θα το χαρακτηρίζαμε και σκληρό. Και σίγουρα δεν θα θέλαμε να είμαστε σε καμία περίπτωση στην θέση της SJP. Και κάπως έτσι μία φιλία χρόνων διαλύθηκε για πάντα. Όσο για το SANC; Δεν πιστεύουμε πως θα υπάρξει συνέχεια!

Διάβασε ακόμη:

Η Sarah Jessica Parker μιλά ανοιχτά για την Kim Cattrall και δηλώνει «πληγωμένη»