Η Sarah Jessica Parker μιλά ανοιχτά για την Kim Cattrall και δηλώνει «πληγωμένη»

Ερμιόνη Σαρρή
Η Sarah Jessica Parker μιλά ανοιχτά για την Kim Cattrall και δηλώνει «πληγωμένη»

Τι σχολιάζει για το νέο Sex and the City 

Όσο και αν τις αγάπησες στην μικρή και την μεγάλη οθόνη, από ότι φαίνεται οι δύο ξανθές πρωταγωνίστριες του Sex and the City όχι μόνο δεν θα συναντηθούν για κάποιο γεύμα στο πιο in restaurant της Νέας Υόρκης αλλά μάλλον θέλει να ξεχάσει η μία το όνομα της άλλης. Και πιο συγκεκριμένα η Kim.

Η αγαπημένη μας Sarah Jessica Parker μίλησε στο Watch What Happens Live και δε δίστασε να ανοίξει το κεφάλαιο «Cattrall & sex and the city». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πληγωμένη. Εννοώ όλη αυτήν την εβδομάδα, εσείς και εγώ μιλήσαμε για αυτό ατέλειωτα και δεν ξέρω πώς να το πω, αλλά πραγματικά με αναστατώνει να μου μένουν όλα αυτά σαν εμπειρία. Είναι στενάχωρο αλλά θεωρώ ότι αυτό που μας συνδέει είναι αυτή η μοναδική εμπειρία, μια επαγγελματική εμπειρία η οποία έγινε προσωπική γιατί κράτησε αρκετά χρόνια. Γι αυτό ελπίζω κάποτε να αλλάξει γνώμη για όσα έχει πει. Περάσαν τόσα χρόνια, κάνοντας κάτι τόσο ξεχωριστό που οι άνθρωποι συνδέθηκαν και ταυτίστηκαν με αυτό».

Επίσης ερωτήθηκε για το αν πρόκεται να υπάρξει τελικά ξανά Sex and the City και το μόνο που είχε να σχολιάσει ήταν το εξής: «Νομίζω ότι από τη στιγμή που όλοι έχουμε νιώσει τόση μεγάλη θλίψη με τις εξελίξεις, ίσως ο Michael Patrick μπορεί να γυρίσει πίσω και να σκεφτεί τι θέλει να κάνει και πώς μπορεί να προχωρήσει».

Διάβασε επίσης:

Η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα για την Kate Middleton