Το ατύχημα της Victoria Beckham και η φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram

Το ατύχημα της Victoria Beckham και η φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram

 Τι συνέβη στην star;

Σκούρα τα πράγματα για την Victoria Beckham, η οποία από χθες και για μερικές ημέρες θα περπατά με πατερίτσες μετά το ατύχημα που είχε πριν από μερικές ημέρες. Η σχεδιάστρια και πρώην τραγουδίστρια κοινοποίησε στο Instagram account της μία φωτογραφία της, στην οποία είχε δεμένο το πόδι της και στηριζόταν σε δύο πατερίτσες μπροστά στην σκάλα του σπιτιού της.

Η star πριν από μερικές ημέρες απόλαυσε μερικές στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης με την οικογένεια της στον Καναδά και στο θέρετρο όπου και έμειναν είχε ένα ατύχημα στην προσπάθεια της να κάνει σκι. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες θα μας πεις και φυσικά και συνέβη. Η Victoria κοινοποίησε την φωτογραφία αυτή στο account της, προκειμένου να ευχαριστήσει φίλους και θαυμαστές για τις ευχές και τα σχόλια τους.

«Σας ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα μηνύματα, ένα μικρό κάταγμα είναι, χρειάζεται μόνο λίγη ξεκούραση! #itsnotideal ?», έγραψε στην λεζάντα της και φυσικά αρκετά ήταν τα σχόλια και τα μηνύματα συμπαράστασης. Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και ας ελπίσουμε πως πράγματι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Δες την φωτογραφία της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ο Lamar Odom μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian