Ο Lamar Odom μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Lamar Odom μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian

Και δεν φαντάζεσαι τι είπε

Η Khloe Kardashian είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον Tristan Thompson και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει όχι ένα, αλλά δύο παιδάκια μιας και η ίδια σε φωτογραφία της στο Instagram ανέφερε κάτι για δίδυμα. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ρωτήσουν την reality star αν όντως αληθεύει αυτό, ωστόσο εκείνη δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την φήμη που η ίδια πρώτη κυκλοφόρησε.

Όπως θα θυμάσαι η Khloe στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον πρώην NBAer Lamar Odom, με τον οποίο και χώρισε επίσημα το 2016.Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2009 και κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου το 2015. Η star ήθελε πάντα να γίνει μανούλα και μπορεί με τον Lamar να μην τα κατάφερε, πλέον όμως βρίσκεται μία ανάσα από την πραγματοποίηση του ονείρου της.

Ο πρώην NBAer φυσικά που μίλησε στο Access Hollywood για την εγκυμοσύνη της Khloe μόνο καλά λόγια είχε να πει για εκείνη και το παιδάκι που περιμένει. «Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η εγκυμοσύνη δεν θα μπορούσε να συμβεί σε καλύτερο πρόσωπο. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνη. Εάν μπόρεσε να φροντίσει έναν μεγάλο άντρα όπως έκανε με μένα για τέσσερα χρόνια, τότε θα γίνει μία εκπληκτική μητέρα».

Μπορεί πλέον το ζευγάρι να μην είναι μαζί, όμως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις πως ο Lamar μίλησε για τα καλύτερα για την Khloe.

Διάβασε ακόμη:

Η Khloe Kardashian αντιγράφει το στυλ εγκυμοσύνης της Kim