Η star σήμερα γίνεται 60 ετών και το γιόρτασε δείχνοντας μας το αψεγάδιαστο κορμί της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star σήμερα γίνεται 60 ετών και το γιόρτασε δείχνοντας μας το αψεγάδιαστο κορμί της

Θέλουμε μόνο να εστιάσεις στους κοιλιακούς της

Όσα χρόνια και να περάσουν τη star θα την θυμόμαστε για τη μία, τη μοναδική και απίστευτη σκηνή που πέρασε ποτέ από την ιστορία του κινηματογράφου, στην ταινία Βασικό Ένστικτο το μακρινό πια 1992. Και μπορεί η ταινία να συμπληρώνει πια τα 26 της χρόνια, η star όμως παραμένει αγέραστη και πιο όμορφη από ποτέ.

Όπως έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στη θρυλική Sharon Stone, η οποία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας (περισσότερο στων αντρών δηλαδή), έπειτα από την συμμετοχή της στο Βασικό Ένστικτο. Η ηθοποιός γίνεται σήμερα 60 ετών (!!!) και το γιορτάζει με τις πιο καταπληκτικές φωτογραφίες της.

Τι και αν μπαίνει στα 60, η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει καθόλου, αντιθέτως γίνεται όλο και πιο όμορφη, όσο περνούν τα χρόνια. Η Sharon Stone μας απέδειξε πως κρατιέται πάρα πολύ καλά και πως ακόμη και σε αυτήν την ηλικία μπορεί να ποζάρει φορώντας μόνο το σουτιέν της. Εμείς είδαμε τις φωτογραφίες της και φυσικά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το πόσο τέλειους κοιλιακούς έχει ακόμη και σε αυτήν την ηλικία.

Δες τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Μα που είχε χαθεί; Η διάσημη τραγουδίστρια σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον σύντροφο της, μετά από καιρό