Μα που είχε χαθεί; Η διάσημη τραγουδίστρια σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον σύντροφο της, μετά από καιρό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα που είχε χαθεί; Η διάσημη τραγουδίστρια σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον σύντροφο της, μετά από καιρό

Πόσο καιρό είχαμε να τους δούμε

Έχουν περάσει ακριβώς τρεις μήνες από την τελευταία φορά που είδαμε τη διάσημη τραγουδίστρια σε δημόσια έξοδο με τον σύντροφο της και όπως καταλαβαίνεις η παρακάτω είδηση αποτελεί μία έκπληξη για εμάς. Η 28χρονη star εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου έχει έναν νέο σύντροφο και είναι πραγματικά περίεργο το πώς έχει καταφέρει να διατηρήσει αυτήν τη σχέση τόσο κρυφή.

Η Taylor Swift και ο Joe Alwyn φαίνεται πως είναι ένα αρκετά αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι και αυτό ακριβώς μας αποδεικνύουν όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει παρέα. Τι και αν πέρασαν τρεις μήνες από την τελευταία τους εμφάνιση, οι δυο τους διατηρούν ακόμη ζωντανή τη φλόγα στην σχέση τους και αυτό είναι ολοφάνερο.

Αυτήν τη φορά το διάσημο ζευγάρι μετέφερε τον έρωτα του στο Malibu, όπου και απαθανατίστηκαν να κάνουν πεζοπορία πριν από δύο ημέρες. Και μπορεί η Taylor Swift να φαινόταν κουρασμένη και ταλαιπωρημένη στις φωτογραφίες, δεν άφησε λεπτό όμως τον σύντροφο της, τον οποίο και κρατούσε από το χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους. Το τοπίο και το μέρος γενικότερα φαινόταν αρκετά όμορφο και ειδυλλιακό και το ζευγάρι πολύ ευτυχισμένο που ξέκοψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του για μία κοινή βόλτα.


https://www.instagram.com/p/BgFm4kqhicI

Διάβασε ακόμη:

Το συγκλονιστικό μυστικό για τη Selena Gomez και την υγεία της που σίγουρα δεν ήξερες