Survivor 2: Η Ξένια-Rec αποχώρησε από το reality και αυτή είναι η πρώτη της φωτογραφία στο Instagram

Survivor 2: Η Ξένια-Rec αποχώρησε από το reality και αυτή είναι η πρώτη της φωτογραφία στο Instagram

Το αντίο της Ξένιας στο Survivor

Όπως ίσως να έχεις καταλάβει τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία έντονη κινητικότητα γύρω από το όνομα της Ξένιας-Rec. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, που μέχρι πριν από δύο ημέρες κέρδιζε μάχες στο νησί του Άγιου Δομίνικου για την ομάδα των Διάσημων, πλέον αποτελεί παρελθόν, αφού στην μάχη της αποχώρησης ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιάννη Τσίλη, εκείνη συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Ωστόσο έπειτα από μία μικρή βόλτα στον κυβερνοχώρο και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, διαπιστώσαμε πως κανένας δεν στεναχωρήθηκε γι’ αυτήν την αποχώρηση -εκτός ίσως από την Κατερίνα Δαλάκα- μιας και θεωρούσαν το κορίτσι χωρίς επίθετο το πιο μισητό άτομο του reality επιβίωσης. Ο θηλυκός Χανταμπάκης πήρε σάρκα και οστά μέσα από το πρόσωπο της Ξένιας και οι ίντριγκες έδιναν και έπαιρναν στο στρατόπεδο των Διάσημων.

Η Ξένια όμως πια αποχαιρέτισε τον Άγιο Δομίνικο και φεύγοντας ανέβασε μία φωτογραφία από την παραλία της περιοχής Las Terrenas στο προσωπικό της account στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα της: «Ένα τόσο όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλο αυτό που έζησα, μια διαφορετική πλευρά της ζωής, σκληρή, γεμάτη από δυνατές εμπειρίες.. μέσα από αυτή πήρα μαθήματα ζωής, έμαθα να εκτιμώ αυτό που θεωρούσα δεδομένο, έκανα κάποιες δυνατές φιλίες και κράτησα για τον εαυτό μου κάθε ηλιοβασίλεμα για να θυμάμαι. Έτσι έζησα με τον δικό μου τρόπο και εγώ το #Survivor και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω το ταξίδι για την επιστροφή στην Ελλάδα μας και νιώθω μεγάλη λαχτάρα να ξαναδώ τους ανθρώπους μου που τόσο μου έλειψαν αυτούς τους 2 μήνες, την οικογένεια μου και τους REC !

Είμαι τόσο τυχερή που έζησα μια εμπειρία τόσο δυνατή που τώρα δυσκολεύομαι να αφήσω πίσω..
#survivorGR #SurvivorGirl #XeniaREC #diasimoi #REC #recband #Goodbye #Thankful #Blessed».
Πιστεύεις πως τώρα που έφυγε που η Ξένια θα σταματήσουν και οι ίντριγκες; Θα φανεί!

Δες την φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2: 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι το απόλυτο κορμί του reality

Survivor 2: Το ολέθριο λάθος της Ξένιας Rec που θα τη βγάλει εκτός παιχνιδιού