Survivor 2: 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι το απόλυτο κορμί του reality

Survivor 2: 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι το απόλυτο κορμί του reality

Δεν γίνεται να μη συμφωνήσεις μαζί μας

Ένα ακόμη επεισόδιο Survivor έφτασε στο τέλος του πριν από μερικές ώρες, το οποίο έκλεισε φυσικά με την αποχώρηση της εβδομάδας, η οποία σίγουρα έκανε αρκετούς fans χαρούμενους. Η Ξένια-Rec (ή αλλιώς Χανταμπάκης) αποχαιρέτισε το νησί του Άγιου Δομίνικου και επιτέλους δεν θα υπάρχει πια τόση ίντριγκα και μίσος στο στρατόπεδο των διάσημων.

Πλέον μόνο τρία κορίτσια έχουν απομείνει στην κόκκινη ομάδα και τα πράγματα έχουν ήδη αρχίσει να δυσκολεύουν. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κατερίνα Δαλάκα και Όλγα Φαρμάκη έχουν δύσκολο έργο από εδώ και πέρα και η αλήθεια είναι πως περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα συμβεί.

Ωστόσο μέχρι το επόμενο επεισόδιο εμείς θα ασχοληθούμε με ένα κορίτσι που τόσο καιρό δεν μας έχει περάσει και πολύ αδιάφορο. Η Κατερίνα Δαλάκα εκτός από πολύ δυνατή παίκτρια είναι κι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και αυτό ακριβώς θα σου αποδείξουμε λίγο παρακάτω. Εμείς κάναμε μια βόλτα στο Instagram account της και βρήκαμε όχι έναν, αλλά δέκα λόγους για τους οποίους θεωρούμε σίγουρο και δεδομένο, πως η αθλήτρια είναι το απόλυτο κορμί του Survivor.

Δες παρακάτω στη gallery τις φωτογραφίες του.

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2: Η Ξένια-Rec είναι υποψήφια για αποχώρηση και το Twitter έστησε πανηγύρι

Survivor 2: Το ολέθριο λάθος της Ξένιας Rec που θα τη βγάλει εκτός παιχνιδιού