Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Ο παλαιστής του Survivor 2 είναι πιο sexy απ’ όσο νόμιζες

Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Ο παλαιστής του Survivor 2 είναι πιο sexy απ’ όσο νόμιζες

Και οι φωτογραφίες παρακάτω το αποδεικνύουν περίτρανα

Το Survivor φέτος μπορεί να μην μας έχει κερδίσει ακόμη εξ’ ολοκλήρου ώστε να το βλέπουμε ανελλιπώς και να μην χάνουμε δευτερόλεπτο, μπορεί να μην έχει Γιώργο Αγγελόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο, έχει όμως αρκετούς αξιόλογους παίκτες, οι οποίοι είναι και δυνατοί αγωνιστικά, αλλά και εμφανίσιμοι επίσης. Μετά τον Ηλία Γκότση λοιπόν, ήρθε η ώρα να σου «συστήσουμε» ένα ακόμη αγόρι των Μαχητών, το οποίο σίγουρα έχεις παρατηρήσει, αλλά ίσως να μην του έχεις δώσει την απαραίτητη σημασία.

Αυτός λοιπόν, δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη. Ναι, ο αθλητής της Ελληνορωμαϊκής πάλης χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή από αυτή που ίσως να του έδινες τόσο καιρό και αυτό γιατί είναι πολύ πιο sexy από όσο πίστευες. Εκτός από πολύ δυνατός παίκτης -έχει πάρει πολλές νίκες για την ομάδα του και το προσπαθεί πραγματικά- είναι και πολύ όμορφος.

Εντάξει μπορεί να μην έχει την γοητεία του Ντάνου, ο οποίος με ένα μόνο του βλέμμα σε έριχνε λιπόθυμη στο πάτωμα, έχει όμως πολλά χαρακτηριστικά που τον κάνουν εξίσου γοητευτικό και sexy. Είναι μελαχρινός με γένια (το τονίζουμε αυτό), έχει απίστευτα γεροδεμένο σώμα και είναι πολύ χαμηλών τόνων παιδί. Ο πρωταθλητής της πάλης έχει ήδη συγκεντρώσει ένα κοινό γύρω του, το οποίο είμαστε σίγουρες, πως όσο περνάει ο καιρός και εκείνος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο θα μεγαλώνει.

Και αν δεν έπεισαν τα λόγια μας, παρακάτω θα δεις μερικές φωτογραφίες του, οι οποίες σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.

Δες τις φωτογραφίες του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Survivor 2: Η Ξένια-Rec αποχώρησε από το reality και αυτή είναι η πρώτη της φωτογραφία στο Instagram