Κάτι τρέχει με την Cameron Diaz: Γιατί η διάσημη ηθοποιός έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το 2014;

Κάτι τρέχει με την Cameron Diaz: Γιατί η διάσημη ηθοποιός έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το 2014;

Η αποκάλυψη της πρώην συμπρωταγωνίστριάς της και φίλης της, Selma Blair.

Είναι μία από τις πιο σέξι stars του Hollywood, έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες, έχει προταθεί για 4 Χρυσές Σφαίρες και θεωρείται μια από τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς της βιομηχανίας, ωστόσο η Cameron Diaz φαίνεται πως έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στην καριέρα της.

Η 45χρονη ηθοποιός, που έχει να συμμετάσχει σε κάποιο κινηματογραφικό project από το 2014, δεν έχει μιλήσει για αυτήν την απόφαση, ωστόσο η συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «The Sweetest Thing», Selma Blair, το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια δηλώσεών της σε ένα από τα pre-parties των Oscars: «Είχαμε βρεθεί για φαγητό πριν από μερικές μέρες και θυμόμασταν την ταινία. Εγώ θα ήθελα να κάνουμε ένα sequel, αλλά η Cameron έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, πιστεύει ότι έχει τελειώσει αυτό το κεφάλαιο για εκείνη» είπε.

a89718495aa6c3fe53f72fd97d4d9713

Από το ντεμπούτο της στη «Μάσκα», μέχρι το «Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη», την κινηματογραφική μεταφορά των «Αγγέλων του Τσάρλι» ή ακόμα και το πιο πρόσφατο «The Counselor», όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Brad Pitt, τον Michael Fassbender, την Penelope Cruz και τον Javier Bardem, η Cameron Diaz έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες blockbusters. Ωστόσο, η τελευταία φορά που η ίδια συμμετείχε σε κάποια ταινία ήταν το 2014, στο «Annie», για το οποίο δεν δέχθηκε ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, ο λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση είναι πως θέλει να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή και να απολαμβάνει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της, Benji Madden.

image w1280

Cameron Diaz, Selma Blair και Christina Applegate στην ταινία «The Sweetest Thing» το 2002.

Δες ακόμα...

Wind of change: Η Kim Kardashian άλλαξε -ξανά- τα μαλλιά της και είναι πια κάπως έτσι