Αποκλείεται! Αυτοί οι δύο stars είναι ζευγάρι κι εμείς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αποκλείεται! Αυτοί οι δύο stars είναι ζευγάρι κι εμείς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Και όμως υπάρχουν αποδείξεις

Στον κόσμο του Hollywood γνωρίζεις πως ό,τι και να συμβεί είναι απόλυτα φυσιολογικό και κυρίως λογικό. Ακόμη και αν σήμερα παντρευτείς και αύριο χωρίσεις, για το Hollywood αυτό θα είναι κάτι πολύ απλό και λογικό. Οπότε όσο και αν εμείς δεν το πιστεύουμε το ζευγάρι αυτό φαίνεται να είναι πραγματικότητα και υπάρχουν αποδείξεις.

Τι και αν η νεαρή ηθοποιός επανασυνδέθηκε με τον πρώην της κι έπειτα από μερικές ημέρες χώρισε και πάλι, πλέον φαίνεται πως έχει ρίξει αλλού τα δίχτυα της και εμείς δεν θα την κρίνουμε γι’ αυτό. Η Amber Heard είναι και πάλι ερωτευμένη και δεν πάει ο νους σου με ποιον ηθοποιό απαθανατίστηκε να φλερτάρει.

Το Σάββατο η 31χρονη ηθοποιός εθεάθη να διασκεδάζει στο Sunset Tower Bar του Los Angeles παρέα με τον Sean Penn. Ναι, καλά διάβασες, η Amber και ο 57χρονος ηθοποιός εθεάθησαν να πίνουν μαζί ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και να υπάρχει μία αρκετά ερωτική διάθεση στην ατμόσφαιρα. Μία ημέρα μετά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην αγορά Silverlake Farmers και εκτός από πολύ ανανεωμένη την βρήκαμε και αρκετά στυλάτη.

Η Amber επέλεξε γι’ αυτήν την βόλτα της ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με λευκό μπλουζάκι και καφέ jacket και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια και ένα καπέλο. Το μόνο που μένει πια είναι να δούμε και τις πρώτες τους φωτογραφίες μαζί.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα:

Η Jennifer Lawrence αποκάλυψε τον αλλόκοτο λόγο για τον οποίο δεν της αρέσει το σεξ