Η νέα φωτογραφία της Stormi που δημοσίευσε η Kylie Jenner, είναι απλά υπέροχη

Η νέα φωτογραφία της Stormi που δημοσίευσε η Kylie Jenner, είναι απλά υπέροχη

Μα δεν είναι μία γλύκα;

Πριν από λίγες ημέρες σου γράψαμε -έχοντας αποδείξεις φυσικά- πως οι Kardashians έχουν τα πιο όμορφα παιδιά. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις με τίποτα, μιας και όποιο παιδί τους και να κοιτάξεις, θα σε επιβεβαιώσει αμέσως για τα λεγόμενα μας. Από την North West, μέχρι την Penelope Disick και την Dream Kardashian, όλα έχουν ένα απίστευτο πρόσωπο και πολύ γλυκά και όμορφα χαρακτηριστικά.

Τελευταίο τρανό παράδειγμα βέβαια αποτελεί η νεογέννητη κόρη της Kylie Jenner, Stormi Webster, η οποία είναι ίσως το πιο γλυκό μωρό που έχουμε δει ως σήμερα. Φυσικά δεν έχουμε ξαναδεί την Chicago, ενώ περιμένουμε και με ανυπομονησία να γνωρίσουμε την κόρη της Khloe Kardashian, η οποία θα έρθει στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες.

Επιστρέφοντας λοιπόν στη μικρή Stormi οφείλουμε να σου δείξουμε -εάν δεν έχεις ήδη δει- τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η μαμά της στο Snapchat/Instagram account της και η οποία πραγματικά, μας «έλιωσε την καρδιά» μόλις την είδαμε. Η μικρούλα φορούσε ένα καφέ πλεκτό ολόσωμο φορμάκι με κουκούλα και κοιμόταν γλυκά στο δωμάτιο της μαμάς της, όσο εκείνη απολάμβανε μερικές στιγμές χαλάρωσης στο jacuzzi, παρέα με την φίλη της Jordyn.

Όσο την κοιτάζουμε πάντως, τόσο επιμένουμε πως αυτό το κοριτσάκι είναι μία γλύκα!

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Δέκα χρόνια ήταν αρκετά. Το διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε πως χώρισε