Δέκα χρόνια ήταν αρκετά. Το διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε πως χώρισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δέκα χρόνια ήταν αρκετά. Το διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε πως χώρισε

Ο τρίτος αυτής της εβδομάδας

Απ’ ό,τι φαίνεται αυτή η εβδομάδα δεν πήγε και πολύ για μερικά ζευγάρια του Hollywood, τα οποία αποφάσισαν να χωρίσουν τις ζωές τους έπειτα από αρκετό καιρό (μήνες- χρόνια) μαζί και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Την αρχή έκαναν τη Δευτέρα η Selena Gomez και ο Justin Bieber, ενώ την Τρίτη ακολούθησε ο απρόσμενος χωρισμός της Gigi Hadid με τον Zayn Malik.

Και εντάξει θα μας πεις, μικρά παιδιά είναι ακόμη μπορούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Και θα συμφωνήσουμε. Τι γίνεται όμως όταν ένα ζευγάρι που είναι 10 χρόνια μαζί και έχει και δυο μικρά παιδιά; Εδώ υπάρχει ένα θέμα είναι η αλήθεια, γι’ αυτό και αυτός ο καινούργιος χωρισμός που μάθαμε σήμερα και μας παραξένεψε και μας στεναχώρησε.

Η Alessandra Ambrosio, που κρέμασε τα φτερά του Αγγέλου της Victoria’s Secret μετά το τελευταίο show έπειτα από 15χρόνια (και βάλε) καριέρας στις πασαρέλες και ο αρραβωνιαστικός της Jamie Mazur χώρισαν έπειτα από δέκα χρόνια που ήταν ζευγάρι. Οι δύο stars αρραβωνιάστηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει και δύο παιδάκια μαζί, την 9χρονη Anja και τον 5χρονο Noah.

«Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Alessandra το τελευταίο διάστημα έκανε αρκετές εξόδους, χωρίς να βρίσκεται μαζί της ο Jamie», ανέφερε μία πηγή στο Us Weekly. Η τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε η Alessandra με τον Jamie στο Instagram, ήταν περίπου τα Χριστούγεννα, δηλαδή πριν από τρεις μήνες.

Ο εκπρόσωπος του supermodel δεν είχε να κάνει κανένα σχόλιο όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό, κάτι που επιβεβαιώνει κι επίσημα το «διαζύγιο» του ζευγαριού.

Δες φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Είναι δυνατόν; Η νέα εμφάνιση της Selena Gomez μας προβλημάτισε αρκετά