Survivor 2:Το κορίτσι του Γιάννη Δρυμωνάκου, υποδέχθηκε τον κολυμβητή με αυτήν τη φωτό στο Instagram

Survivor 2:Το κορίτσι του Γιάννη Δρυμωνάκου, υποδέχθηκε τον κολυμβητή με αυτήν τη φωτό στο Instagram

Τα γλυκά λόγια της συντρόφου του

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης από το Survivor και εκείνος χωρίς να χάσει παραπάνω χρόνο επέστρεψε αμέσως πίσω στην Ελλάδα, την οικογένεια του και την σύντροφο του. Ο 34χρονος κολυμβητής μας έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το Instagram account του και από τότε που έφτασε στην πατρίδα δεν έχει σταματήσει να μας βομβαρδίζει με stories και φωτογραφίες.

Οι φίλοι του μάλιστα εχθές του έκαναν μία έκπληξη σε γνωστό club της πρωτεύουσας και η αλήθεια είναι πως χαιρόμαστε που τον είδαμε τόσο ευτυχισμένο. Ο Γιάννης ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους και σοβαρούς παίκτες του reality επιβίωσης, αλλά και η πιο άδικη αποχώρηση μέχρι στιγμής. Όπως έγραψε άλλωστε κι ένας survivor fan «ανάμεσα στους Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Νάσο Παπαργυρόπουλο και Γιάννη Δρυμωνάκο, αυτός που έπρεπε να φύγει ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος» και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Και αφού είδαμε τις αναρτήσεις του Γιάννη, πέσαμε στο Instagram, στην πανέμορφη σύντροφό του, αλλά και την γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε αμέσως μετά την επιστροφή του. Η Βαρβάρα Κουνέλη -κολυμβήτρια και αυτή και πολύ όμορφη- κοινοποίησε μία φωτογραφία με τον Γιάννη Δρυμωνάκο, γράφοντας το πιο ωραίο μήνυμα.

«Τυχερή που σε εχω και υπερήφανη που κατω απο τέτοιες συνθήκες κατάφερες να κρατήσεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα! Πριν μπεις θυμάμαι το μόνο που σε ανησυχούσε είναι οτι θα είσαι αργός στους στίβους μάχης λόγω του οτι οπως λες εχεις κανει περισσότερα χιλιομετρα κολυμπώντας παρα περπατώντας..αλλα τα κατάφερες!

Always have your back!».


https://www.instagram.com/p/BgZEBIsn7km

Δες το μήνυμα της, αλλά και την ίδια στις φωτογραφίες της gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2: O Γιάννης Δρυμωνάκος είναι η αιτία που θα το βλέπεις και φέτος φανατικά

Survivor 2: Ο Δρυμωνάκος έφυγε, η Σπυροπούλου έμεινε και το Twitter αντέδρασε κάπως έτσι