Οι selfies της Kylie Jenner με τη μικρή Stormi θα σε κάνουν να κολλήσεις στην οθόνη σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι selfies της Kylie Jenner με τη μικρή Stormi θα σε κάνουν να κολλήσεις στην οθόνη σου

Δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους

Μπορεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Kim Kardashian να «έριξε» το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της μικρής Chicago, που ήταν και η δεύτερη φορά που τη βλέπαμε μετά την γέννηση της, όμως η Kylie Jenner έκλεισε αυτήν την εβδομάδα με τον πιο όμορφο τρόπο. Η νεαρή reality star και νέα μανούλα ανέβασε μία σειρά από selfie φωτογραφίες με την κόρη της και κυριολεκτικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους.

Ξαπλωμένες στο κρεβάτι και ποζάροντας σε ασπρόμαυρο φόντο η 20χρονη star και η μικρή Stormi μας χάρισαν τις πιο όμορφες λήψεις τους και η αντίδραση μας ήταν μόνο επιφωνήματα θαυμασμού, αλλά και μία τεράστια «ανάγκη» να τσιμπήσουμε αυτά τα μαγουλάκια της μικρούλας.

Όσο πιο πολύ τις κοιτούσαμε ενώ τω μεταξύ, τόσο πιο πολύ σιγουρευόμασταν πως η Stormi είναι μία γνήσια Kardashian/Jenner, αφού μοιάζει απίστευτα στη νεαρή μαμά της και αυτό φαίνεται τόσο στα μάτια, όσο και στα χείλη. Αυτές οι φωτογραφίες ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος τρόπος να κλείσει η εβδομάδα και να ξεκινήσει το σαββατοκύριακο (για όσους τις είδαν τώρα). Αρκεί να σου πούμε, πως μέσα σε μόνο δύο ώρες από την ανάρτηση τους, η Kylie είχε συγκεντρώσει περίπου 7μιση εκατομμύρια likes.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner και πάλι στο στόχαστρο: Η φωτογραφία που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Είδες κι εσύ το τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρο στο χέρι της Kylie Jenner;