«Έλιωσε» το Instagram. Η Kim Kardashian μας δείχνει τη Chicago Kardashian-West

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Έλιωσε» το Instagram. Η Kim Kardashian μας δείχνει τη Chicago Kardashian-West

Μοιάζει πολύ στην Kim, δεν συμφωνείς;

Τους τελευταίους μήνες στο Instagram και γενικά στα social media βλέπουμε μόνο φωτογραφίες της Stormi Jenner Webster, μιας και η Kim δεν εμφανίζει και πολύ συχνά τη μικρή Chicago. Όχι, ότι αυτό μας ενοχλεί δηλαδή, η κόρη της Kylie Jenner είναι μία γλύκα, απλά θα θέλαμε να βλέπουμε και το άλλο νέο μέλος της οικογένειας πιο συχνά.

Κι εκεί που σε προηγούμενη ανάρτηση μελετούσαμε την Chicago, να που εμφανίστηκαν νέες φωτογραφίες της στο Instagram της μαμάς Kim Kardashian. Η reality star ανέβασε δύο stories στο προφίλ της με την δύο μηνών κόρη της μέσα στην κούνια και με δύο φίλτρα, τα οποία την έκαναν ακόμη πιο γλυκιά από όσο είναι ήδη.

Στην συνέχεια ανέβασε και μία ακόμη φωτογραφία της, αμέσως μετά το πρωινό της γάλα, με την Chicago να φοράει τη σαλιάρα της και να χαμογελάει πλατιά, χωρίς κανένα φίλτρο αυτήν τη φορά. Δεν χρειάζεται να σου περιγράψουμε για τα συναισθήματα που μας προκάλεσε αυτό το μικρό γλυκό πλασματάκι, γιατί σίγουρα κάπου πάει το μυαλό σου.

Ομολογούμε πάντως πως δεν μοιάζει ούτε στη North, ούτε και στον Saint. Μας θυμίζει πολύ όμως την ίδια την Kim. Εσύ τι λες;

Δες τις φωτογραφίες της Chicago στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η νέα φωτογραφία της Stormi που δημοσίευσε η Kylie Jenner, είναι απλά υπέροχη