Το νέο μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram, μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Το νέο μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram, μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Κωνσταντίνα is back

Το μεγάλο comeback έκανε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν μέσα από τα stories της στο Instagram, μας αποχαιρέτισε από τον Άγιο Δομίνικο και μας έδωσε ραντεβού στην Ελλάδα, προκειμένου να μας τα πει όλα. Η Ντίνα της καρδιάς μας αποχώρησε από το reality επιβίωσης και πλέον, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν στο νησί του Survivor.

Η παρουσιάστρια δήλωσε αρκετά έκπληκτη στα stories της με τα μηνύματα και την αγάπη του κόσμου και στην συνέχεια ανέβασε και μία φωτογραφία, γράφοντας σε αυτήν: «Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο survivor δεν πίστευα ούτε εγώ να σας πω την αλήθεια ότι πάω.. δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι το έζησα και δεν το ονειρεύτηκα!

Το πιο περίεργο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ακόμα στην καλύβα και θα έλεγα άλλες 1000 φορές ξανά το ΝΑΙ!

Στην ζωή μου όποτε είπα ΠΟΤΕ με διέψευσα και όποτε πήγα με την ΚΑΡΔΙΑ δεν έχασα.

Εσείς είστε ο λόγος που έμεινα 59 μέρες σ ´αυτό το μαγικό μέρος και κάθε φορά η δύναμη σας με γέμιζε πίστη και δύναμη!!! Σας είμαι ευγνώμων, γιατί αυτό που μου χαρίσατε είχε τη μεγαλύτερη αξία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ-το μάθημα της ζωής μου!

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά ❤️ 22-1-2018 —>21-3-2018».


https://www.instagram.com/p/BgqlwhRlsMQ

Η αλήθεια είναι πως η αποχώρηση της μας στοίχισε αρκετά, όμως πλέον γύρισε ανανεωμένη και περιμένουμε να μας τα πει όλα. Σήμερα επέστρεψε με ένα νέο μήνυμα στο Instagram account της, το οποίο αναφέρεται σε διαδικτυακούς φίλους και φανς και η αλήθεια είναι πως έχουμε μεγάλη αγωνία να μάθουμε τι συμβαίνει στο νησί μέσα από τα δικά της μάτια.

Μέχρι λοιπόν να έχουμε και πάλι την Κωνσταντίνα στις ζωές μας με κανονικούς πια ρυθμούς, μπορείς να δεις το μήνυμα και την φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το comeback της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα social media! Δες τι ανέβασε

Εντοπίστηκε και άλλος παίκτης του Survivor να έχει επαφή με το κινητό του;