Δεν την αναγνωρίσαμε! Η star σε λίγο καιρό γεννάει και το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί εντελώς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν την αναγνωρίσαμε! Η star σε λίγο καιρό γεννάει και το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί εντελώς

Το σώμα της όμως παραμένει θεϊκό

Αν ζηλεύουμε κάτι στις stars του Hollywood και στα supermodel είναι αυτό το μαγικό που κάνουν και όταν είναι έγκυος δεν παίρνουν ούτε γραμμάριο. Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που απαθανατίζονται. Λίγες είναι οι φορές που κάποια star έχει πάρει πολλά κιλά, πολλές όμως αυτές που τις βλέπουμε μια μέρα μετά τον τοκετό και είναι σα να μη γέννησαν ποτέ.

Και κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο supermodel για το οποίο γράφονται αυτές οι γραμμές. Μπορεί από τις φωτογραφίες που είδαμε το κορμί της να είναι αψεγάδιαστο -φρόντισε να φορέσει μίνι για να μας το επιβεβαιώσει- κάτι αλλόκοτο συμβαίνει με το πρόσωπο της ωστόσο.

Η Miranda Kerr που περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγο της, Evan Spiegel -η ίδια έχει έναν γιο τον 7χρονο Flynn από το γάμο της με τον Orlando Bloom- απαθανατίστηκε μετά από πάρα πολύ καιρό στην ευρύτερη περιοχή του Hollywood όπου βγήκε για μεσημεριανό και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Η 34χρονη καλλονή που φημίζεται εκτός από το σώμα της και για το υπέροχο πρόσωπο της, έχει πάρει αρκετά κιλά και μοιάζει αγνώριστη.

Μπορεί όπως σου γράψαμε παραπάνω να έχει πάρει κιλά, αυτό όμως δεν περιλαμβάνει και το κορμί της, το οποίο από ότι είδαμε από τα ακάλυπτα πόδια της, εξακολουθεί να παραμένει άψογο. Η κοιλίτσα της επίσης πια έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, κάτι που σημαίνει πως από στιγμή σε στιγμή θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της.

Ωστόσο δεν μπορούμε να μην σταθούμε στο πρόσωπο της και να μην σχολιάσουμε -θετικά πάντα και χωρίς καμία κακία- το πόσο έχει φουσκώσει (πρηστεί, όπως θέλεις πες το). Η Miranda απ’ ό,τι φαίνεται ότι κιλά ήταν να πάρει σε αυτήν την εγκυμοσύνη τα πήρε από την κοιλιά και πάνω. Σύντομα όμως θα είναι και πάλι μία θεά.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Miranda Kerr έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά και ήταν εκθαμβωτική