Η Miranda Kerr έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά και ήταν εκθαμβωτική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Miranda Kerr έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά και ήταν εκθαμβωτική

Πόσο σικάτη και κομψή;

Τα βραβεία των Golden Globes αποτελούν ήδη παρελθόν, όμως μας άφησαν πολλά αξιοσημείωτα γεγονότα για να θυμόμαστε. Οι πιο καλοντυμένες των φετινών βραβείων, η πρώτη red carpet εμφάνιση της Diane Kruger με τον Norman Reedus και οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Kendall Jenner, ήταν μόνο μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Εμείς έχουμε να προσθέσουμε ένα ακόμη. Την πιο στυλάτη, sexy και chic εγκυμονούσα που έχει περάσει ποτέ από το κόκκινο χαλί. Η Miranda Kerr που πριν από οκτώ μήνες ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφο της και πατέρα του παιδιού της Evan Spiegel, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της με φουσκωμένη κοιλιά και μόνο να τη χειροκροτήσουμε μπορούμε.

47E131AC00000578 5245591 image m 4 1515394081338

Φορώντας ένα μαύρο μακρύ ασύμμετρο gown, το οποίο τόνιζε τόσο καλλίγραμμο κορμί της, όσο και την φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Miranda Kerr έλαμψε στο after party και εμείς φυσικά δεν έχουμε παρά να την χειροκροτήσουμε για την εμφάνιση της αυτή. Η 34χρονη Αυστραλή και πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret δεν σταμάτησε λεπτό να ποζάρει και να μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ η ευτυχία ήταν πραγματικά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της.

Μπορεί να έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλάκια -λογικό είναι- ωστόσο έδειχνε απίστευτα όμορφη και sexy. Η 34χρονη δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το φύλο του μωρού της, όμως μία εκπρόσωπος ανέφερε πως τόσο εκείνη, όσο και ο Evan με τον γιο της Flynn, ανυπομονούν για το νέο μέλος της οικογένειας.

Διάβασε κι αυτό: Χρυσές Σφαίρες 2018: Οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς

Έτσι δείχνει η Kendall Jenner χωρίς photoshop; Τα κοντινά της πλάνα που σχολιάζονται παντού