Είναι αυτός ο πιο απρόσμενος γάμος στο Hollywood; Η Angelina Jolie παντρεύεται!

Είναι αυτός ο πιο απρόσμενος γάμος στο Hollywood; Η Angelina Jolie παντρεύεται!

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

Και γιατί να μην είναι θα μπορούσε να πει κάποιος. Όμορφη είναι, πετυχημένη είναι, γιατί να μην ξαναφτιάξει την ζωή της; Μόλις πριν από μερικές ώρες μάθαμε πως η 42χρονη ηθοποιός έχει μία νέα σχέση και αμέσως τα δημοσιεύματα περί γάμου άρχισαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Angie ενάμιση χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Brad Pitt έχει βρει έναν νέο σύντροφο και αυτό δεν είναι ψέμα.

Ισχύει όμως το ίδιο και για τον επικείμενο τέταρτο γάμο της; Εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, αναφέρει πως η Angelina Jolie πρόκειται να παντρευτεί και να μετακομίσει μόνιμα μαζί με τα παιδιά της στο Λονδίνο. Μπορεί οι μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν πως ο μεσίτης σύντροφος της μένει στο Los Angeles, το εξώφυλλο ωστόσο, γράφει πως η star και τα παιδιά της πρόκειται να φύγουν για την αγγλική πρωτεύουσα.

Το περιοδικό αναφέρει επίσης πως η Shiloh είναι αυτή που θα την οδηγήσει και θα περπατήσει μαζί της στη διαδρομή προς τον καλό της, ενώ ο Brad δίνει και τις ευχές του. Και σε ρωτάμε είναι δυνατόν ο Brad να δέχεται τόσο εύκολα την αποχώρηση της Angie, αλλά και την απομάκρυνση από τα παιδιά του; Μάλλον όχι. Όπως καταλαβαίνεις αυτό το εξώφυλλο και το γενικότερο δημοσίευμα δεν μπορεί παρά να είναι ένα τεράστιο ψέμα, σε αντίθεση με την σχέση της Angelina που είναι αληθινή.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Stop the Press: Η Angelina Jolie έχει νέα σχέση

Jennifer Aniston- Brad Pitt: Η επανασύνδεση που τόσο περίμενες, ήταν τελικά ένα τεράστιο ψέμα