Stop the Press: Η Angelina Jolie έχει νέα σχέση

Πατουχέα Μαριάννα
Stop the Press: Η Angelina Jolie έχει νέα σχέση

Και αυτή τη φορά οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες

Σαν βόμβα έσκασε πριν δύο χρόνια ο χωρισμός του πιο λαμπερού ζευγαριού του Hollywood, των αγαπημένων μας Brangelina, που ομολογουμένως δυσκολευτήκαμε –δε θέλαμε δηλαδή- να πιστέψουμε. Δύο χρόνια μετά, καλούμαστε να το πάρουμε απόφαση αφού τόσο η Angelina Jolie όσο και ο Brad Pitt έχουν προχωρήσει την ζωή τους επιλέγοντας νέους συντρόφους.

Ας αφήσουμε όμως τον Brad και ας πιάσουμε την Jolie που σύμφωνα με πηγές, όχι μόνο βρίσκεται στην αγκαλιά ενός νέου συντρόφου αλλά είναι και πολύ ευτυχισμένη. Η 42χρονη ηθοποιός φαίνεται να βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός γοητευτικού μεσίτη που δεν προέρχεται από τον χώρο της showbiz. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο νέος άντρας στη ζωή της κατοικεί στο Los Angeles όπου και περνάνε πολύ χρόνο μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι η Angelina πέρασε πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό της από τον Brad και τώρα, που όπως αναφέρει το φιλικό της περιβάλλον είναι καλύτερα, ένιωσε έτοιμη για να μπει σε μια -όχι και τόσο σοβαρή- σχέση με πρωταρχικό στόχο να περνάει καλά.



«Ο κόσμος μιλάει συχνά για επανασύνδεση αλλά αυτό είναι κάτι που αποκλείεται να συμβεί. Παρότι έχουν παρακολουθήσει μαζί αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγους για τα έξι τους παιδιά, το πρώην ζευγάρι αδυνατεί να βρεθεί στον ίδιο χώρο για περισσότερη ώρα..» ανέφεραν πηγές.

Διαβάστε ακόμα:

Angelina Jolie: Η κίνηση που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα κάνει

Angelina Jolie και Jennifer Lopez βλέπουν πολύ διαφορετικά το πώς τις επηρεάζει ο χρόνος που περνάει

Ο Brad Pitt πήρε μία απόφαση που μάλλον θα σε στεναχωρήσει αρκετά