Το μήνυμα της Kylie Jenner για την γέννα της Khloe ήταν απίστευτα γλυκό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μήνυμα της Kylie Jenner για την γέννα της Khloe ήταν απίστευτα γλυκό

Πως αντέδρασε η αδερφή της;

Η Kylie Jenner και η Khloe Kardashian αυτούς τους τελευταίους μήνες που πέρασαν, ίσως ήταν οι πιο δεμένες αδερφές που έχεις δει ποτέ. Οι δυο τους πέρασαν μαζί το όμορφο στάδιο της εγκυμοσύνης και το να μοιράζεσαι μία τέτοια εμπειρία με ένα τόσο δικό σου και κοντινό πρόσωπο είναι σίγουρα κάτι πολύ γλυκό. Μπορεί η Kylie να γέννησε δύο μήνες νωρίτερα από την αδερφή της, όμως το σίγουρο είναι, πως οι κόρες τους θα μεγαλώσουν μαζί σαν πολύ καλές φίλες, όπως ανέφερε και η Kim Kardashian σε μία ανάρτηση της. Μην ξεχνάς άλλωστε πως και εκείνη πριν από μερικούς μήνες απέκτησε τρίτο παιδάκι.

Πως αντέδρασε όμως η Kylie Jenner στην είδηση της γέννας της Khloe; Μπορεί η νεαρή star να μην βρέθηκε στο πλευρό της αδερφής της στο Cleveland, όμως δεν άργησε και πολύ να ευχηθεί δημόσια στην αγαπημένη της αδερφή. Η 20χρονη νέα μανούλα σταμάτησε για λίγο της selfies της και στη διάρκεια βόλτας της, με την κολλητή της Jordyn Woods, ανέβασε μία φωτογραφία στο Snapchat της, η οποία απεικόνιζε ένα στιγμιότυπο του δρόμου και με ροζ φόντο και μπαλόνια έγραψε: "Είναι κορίτσι! Συγχαρητήρια Khloe". Ήταν η πρώτη από την οικογένεια της που "έσπασε την σιωπή" της μετά την είδηση της γέννας.

Η 33χρονη reality star γέννησε το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα ιατρικό κέντρο έξω από το Cleveland, έχοντας στο πλευρό της, τόσο τον Tristan, όσο και την μητέρα της Kris και τις αδερφές της Kim Kardshian. Ένα πράγμα περιμένουμε να μάθουμε τώρα μόνο, το όνομα αυτής για το οποίο τόσα κείμενα γράφτηκαν, αλλά και την πρώτη της φωτογραφία.

Δες το μήνυμα της Kylie στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Κορίτσια ουρλιάξτε! Η Khloe Kardashian έκανε κάτι που θα σας απογοητεύσει πολύ

Το μήνυμα της κολλητής της Khloe που ανατρέπει τα δεδομένα