Γέννησε η Khloe Kardashian

Γέννησε η Khloe Kardashian

Η star έγινε μανούλα

Η οικογένεια Kardashian μεγάλωσε κατά ένα μέλος ξανά. Μπορεί η Khloe Kardashian να γέννησε τελευταία αλλά όχι και καταϊδρωμένη. Μετά την παρένθετη της Kim Kardashian και την Kylie Jenner, ήρθε και η ώρα της Khloe να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι της. Έγινε για πρώτη φορά μαμά και καταλαβαίνεις πόσο ευτυχισμένη μπορεί να είναι.

Η Khloe γέννησε το πρωί της Πέμπτης σε ένα νοσοκομείο έξω από το Cleveland. Το νεογέννητο κοριτσάκι της χαίρει άκρας υγείας και παρά το γεγονός πως ήρθε στον κόσμο σε μία περίεργη φάση στη ζωή των γονιών της (aka το γεγονός με τον Tristan που τον θέλει να έχει απατήσει την Khloe) έχει κάνει την 33χρονη star να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο το TMZ, αναφέρει με σιγουριά πως η star είναι πλέον μανούλα.

Το The Blast αναφέρει επίσης, πως ο Tristan Thompson, η Kris Jenner και η Kim Kardashian ήταν παρόντες στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Αναμένουμε λοιπόν τόσο την επίσημη ανακοίνωση, όσο και τις πρώτες φωτογραφίες της ίδιας και του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Να σου ζήσει βρε κορίτσι. Άντε και στην επόμενη.