Kim is back! Η star απαντά στους επικριτές της για τις φωτογραφίες της και γίνεται viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kim is back! Η star απαντά στους επικριτές της για τις φωτογραφίες της και γίνεται viral

Απάντησε αρκετά διπλωματικά πάντως

Αν η εβδομάδα που μας πέρασε μπορεί να χαρακτηριστεί από κάτι, αυτό είναι σίγουρα το σκάνδαλο που ξέσπασε στην σχέση της της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson, με τα βίντεο που κυκλοφόρησαν και τον έδειχναν να φιλιέται και να αγκαλιάζεται με άλλες γυναίκες. Στην πορεία ήρθε και η γέννηση της κόρης της Khloe, οπότε θα λέγαμε πως αυτή η εβδομάδα της ανήκει δικαιωματικά.

Στο μεταξύ και ενόσω η Khloe ζούσε το δράμα της, Kim και Kourtney Kardashian βομβάρδιζαν τα Instagram accounts τους με φωτογραφίες τους με μπικίνι, από τις διακοπές τους στα νησιά Turk and Caicos, προφανώς για να μας αποσυντονίσουν από την Khloe. Αυτό ωστόσο δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν και τα αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους έκαναν πάρτι.

Κάπως έτσι η Kim οδηγήθηκε στην απόφαση να διαγράψει κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες που βρισκόντουσαν στο προφίλ της. Η 37χρονη reality star όμως, επέστρεψε με μία φωτογραφία κι ένα σχόλιο «φωτιά» απαντώντας σε όλους αυτούς που έγραψαν, πως δεν σεβάστηκε την αδερφή της. Ανεβάζοντας λοιπόν μία φωτογραφία με την αδερφή της Kourtney, έγραψε στη λεζάντα της:

«Διέγραψα μερικές από τις φωτογραφίες των διακοπών μου, γιατί δεν μου άρεσαν τα αρνητικά vibes που εισέπραξα στον λογαριασμό μου. Ωστόσο τις φίλτραρα καλά και τις ξαναποστάρω. Τρελαίνομαι για τα vibes στο account μου στο Instagram. #Θετικάvibesμόνο».

Αρκετά διπλωματική απάντηση, δε νομίζεις;

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτή είναι αποκάλυψη! Σε ποιον μοιάζει η κόρη της Khloe Kardashian;