Η Kim και η Kourtney προσπαθούν να τραβήξουν τα βλέμματα από το σκάνδαλο Khloe – Tristan (photos)

Η Kim και η Kourtney προσπαθούν να τραβήξουν τα βλέμματα από το σκάνδαλο Khloe – Tristan (photos)

Άραγε τα καυτά τους μπικίνι το καταφέρνουν;

Κι ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία την πρώτη αντίδραση της εγκυμονούσας Khloe Kardashian μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που είδε το φως της επικαιρότητας πριν λίγες ώρες στο οποίο ο σύντροφός της Tristan Thompson την απατά με διάσημη striper στη Νέα Υόρκη, οι αδερφές της έχουν βάλει σε εφαρμογή αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα: Να στρέψουν τα βλέμματα επάνω τους για να αποσπάσουν την προσοχή από το σκάνδαλο που έχει πληγώσει αφάνταστα την Khloe λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Έχοντας μητέρα την πιο δαιμόνια μάνατζερ της Αμερικής, Kris Jenner, οι αδερφές Kardashian έχουν μάθει καλά τους τρόπους για να γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά και για να καλύπτουν η μία τα σκάνδαλα της άλλης.

Κάπως έτσι λοιπόν, η πιο διάσημη εξ’ αυτών, Kim Kardashian με την έταιρη Kourtney απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο, τη χρυσή άμμο και τα τιρκουάζ νερά της Καραϊβικής και συγκεκριμένα των εξωτικών νήσων Turk and Caicos. Από τις μέχρι τώρα φωτογραφίες που έχουν ποστάρει στα social media τους, φαίνεται να είναι μόνες, χωρίς παιδιά και συντρόφους και να καλοπερνάνε.

kourtneykardash 29740385 826430294209530 688314220520931328 n

Αυτό δεν μας έχει κάνει καθόλου εντύπωση καθότι μας έχουν συνηθίσει σε σόλο διακοπές ή διακοπές με κοριτσοπαρέες και έξαλλα ξεφαντώματα. Το αξιοσημείωτο όμως στην όλη υπόθεση, είναι το γεγονός ότι την ώρα που η αδερφή τους σε μία τόσο ευαίσθητη φάση της ζωής της περνάει το δράμα της και ο Παγκόσμιος Τύπος οργιάζει με αφορμή την ανάρμοστη και κατάπτυστη συμπεριφορά του διάσημου μπασκετμπολίστα του NBA, εκείνες σα να μην τρέχει τίποτα εξακολουθούν να ανεβάζουν σέξι φωτογραφίες με προκλητικά μαγιό.

Άραγε είναι τυχαίο; Φυσικά και όχι… Για μία ακόμη φορά η οικογένεια Kardashian αποδεικνύει πόσο καλά ξέρει να διαχειρίζεται τις κρίσεις και τα σκάνδαλα που αντιμετωπίζει σε πολύ συχνά χρονικά διαστήματα.

Υπομονή Khloe! Εμείς σε στηρίζουμε!