Ο Brad Pitt ζει τον απόλυτο έρωτα και όλο αυτό μοιάζει με ψέμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt ζει τον απόλυτο έρωτα και όλο αυτό μοιάζει με ψέμα

Και όμως χαιρόμαστε τόσο πολύ γι’ αυτόν

Πριν από μία εβδομάδα μάθαμε, πως ο Brad Pitt έχει μία νέα σύντροφο στη ζωή του και αυτό ήταν ομολογουμένως η μεγαλύτερη έκπληξη της εβδομάδας που πέρασε, γιατί για πρώτη φορά ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό του η είδηση είχε υπόσταση. Πολλές φορές στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει πως ο 54χρονος ηθοποιός έχει νέα σχέση, όμως καμία από αυτές τις φορές δεν ήταν αλήθεια.

Πλέον όχι μόνο είναι αλήθεια, αλλά υπάρχει και φωτογραφία που το αποδεικνύει. Ο Brad Pitt και η Neri Oxman φαίνεται πως είναι ζευγάρι αρκετό καιρό τώρα, απλά εμείς το μάθαμε με κάποια καθυστέρηση. Και όχι δεν μας πειράζει καθόλου, από την στιγμή που εκείνος είναι ευτυχισμένος. Γιατί είναι και μάλιστα πολύ.

Ο Brad Pitt ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό του με την Angelina Jolie βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια της γλυκιάς αρχιτεκτόνισσας και αυτό ακριβώς επιβεβαιώνουν και οι φίλοι του. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως αν ήσουν κατά της επανασύνδεσης Pitt-Aniston, πλέον μπορείς να ηρεμήσεις μιας και απ’ ό,τι φαίνεται αυτή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ (επιφώνημα ανακούφισης).

Πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρουν, πως από τότε που γνώρισε τη Neri είναι πιο ανάλαφρος, ευχάριστος σαν παρέα και απελευθερωμένος. Απ’ ό,τι φαίνεται η αρχιτέκτονας του βγάζει τον καλύτερο του εαυτό. Ανυπομονούμε για την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση.

Διάβασε ακόμη:

Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η σχέση του Brad Pitt δεν είναι καινούρια