Επιτέλους συμβαίνει! Ο Brad Pitt έχει νέα σύντροφο και δεν είναι ψέμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους συμβαίνει! Ο Brad Pitt έχει νέα σύντροφο και δεν είναι ψέμα

Και είναι και πολύ όμορφη

Κάπου στα τέλη Μαρτίου πληροφορηθήκαμε, πως η Angelina Jolie δεν είναι πια single και αυτό είναι κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερως. Ο μεσίτης σύντροφος της, φαίνεται να περνάει πολύ καλά μαζί της και ελπίζουμε όλο αυτό να κρατήσει. Τώρα μάλιστα που βγαίνει και το διαζύγιο της με τον Brad Pitt, όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα.

Και αφού τελικά δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση ανάμεσα στον Brad Pitt και την Jennifer Aniston, ήρθε η ώρα κι εκείνος να βρει και πάλι την ευτυχία. Και φαίνεται πως περπατάει ήδη αυτήν τη διαδρομή, αφού πληροφορίες τον θέλουν να έχει βρει καινούργια φίλη (ή και σύντροφο) η οποία όμως δεν ανήκει στον κόσμο του Hollywood. Θα μπορούσες να πεις πως ζήλεψε από την Angie, όμως όχι γιατί ένας Brad δεν χρειάζεται υποδείξεις και παραδείγματα.

Δημοσιεύματα του Page Six λοιπόν, αναφέρουν πως ο 54χρονος ηθοποιός έχει δείξει ένα κάποιο έντονο ενδιαφέρον στην αρχιτέκτονα και καθηγήτρια του MIT, Neri Oxman. Και αν μας ρωτάς είναι πολύ όμορφη και γοητευτική. Μελαχρινή, με ανοιχτόχρωμα μάτια και πολύ όμορφα χαρακτηριστικά -που θυμίζει και λίγο Jolie- η αρχιτέκτονας γαίνεται πως έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά του ηθοποιού.

Διάβασε ακόμη:

Αngelina Jolie – Brad Pitt: Αυτό που όλοι περίμεναν… θα γίνει πραγματικότητα