Kourtney Kardashian: Η επίπεδη κοιλιά της είναι το #bodygoal μας γι’ αυτό το καλοκαίρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kourtney Kardashian: Η επίπεδη κοιλιά της είναι το #bodygoal μας γι’ αυτό το καλοκαίρι
Και είναι μαμά τριών παιδιών 

Τις αδερφές Kardashian τις θαυμάζουμε για έναν και μόνο λόγο. Το κορμί που έχουν καταφέρει να φτιάξουν, αλλά και να διατηρήσουν μετά από τόσες εγκυμοσύνες είναι πραγματικά κάτι το αξιοζήλευτο. Ο όρος «bodygoal» βρήκε το στοιχείο του και αυτό ακριβώς εννοούμε, κάθε φορά που το αναφέρουμε. Τόσο η Kim, όσο και η Kourtney Kardashian έχουν ένα σώμα, το οποίο δεν μπορείς να μην το σχολιάσεις κάθε φορά που το βλέπεις.

Και οι δύο διάσημες αδερφές ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να γίνουν θέμα συζήτησης και να τραβήξουν επάνω τους τα βλέμματα. Το κατάφεραν περίφημα κατά τη διάρκεια του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει με την Khloe και τον Tristan μέσα στην εβδομάδα και η Kourtney το κατάφερε και πάλι τώρα που τα πράγματα ηρέμησαν λιγάκι.

Η 38χρονη reality star βρίσκεται στο φεστιβάλ Coachella παρέα με την μικρότερη αδερφή της και επίσης μανούλα, Kylie και η φωτογραφία που ανέβασε μας έκανε για μία ακόμη φορά να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Φορώντας ένα κόκκινο crop top και το εσώρουχο της η Kourtney πόζαρε, δείχνοντας μας εκτός από τις καμπύλες της και την πραγματικά απίστευτα επίπεδη κοιλιά της.

Και σε ρωτάμε είναι δυνατόν να είναι κάπως έτσι, έπειτα από τρεις γέννες; Κι όμως γίνεται και η ίδια έχει μοιραστεί αρκετές φορές με τους fans της τη διατροφή της για καλλίγραμμο σώμα. Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στο account της στη gallery παρακάτω και μάθε ποιο είναι το καινούργιο μας goal στο κεφάλαιο «επίπεδη κοιλιά».

Διάβασε ακόμη:

Νέο χτύπημα στην οικογένεια Kardashian με «απιστία»;