Η νέα σχέση του Justin Theroux είναι ένα τεράστιο ψέμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα σχέση του Justin Theroux είναι ένα τεράστιο ψέμα

Κορίτσια ο ηθοποιός είναι ακόμη free

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Justin Theroux είναι από τους πιο hot και sexy άντρες του Hollywood. Τους τελευταίους δύο μήνες όμως είναι και ελεύθερος, αφού τον Φεβρουάριο σε κοινή δήλωση του με την Jennifer Aniston μας ανακοίνωσαν πως χωρίζουν. Από τότε οι δύο stars δεν έχουν καμία απολύτως επαφή, ενώ μένουν και σε διαφορετικά σπίτια.

Ο Justin Theroux από την άλλη μέχρι στιγμής έχει απαθανατιστεί ήδη με τέσσερις διαφορετικές γυναικείες υπάρξεις, με την τελευταία μάλιστα να είναι και 21χρόνια μικρότερη του. Μέχρι προχθές δεν γνωρίζαμε τα στοιχεία της, όμως σήμερα μαθαίνουμε πως το όνομα αυτής είναι Erika Cardenas και πως είναι μοντέλο (προφανώς).

theroux nea sunodo

Ωστόσο θα σε απογοητεύσουμε κάπως, αφού οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Justin και η Erika δεν είναι τίποτα περισσότερο από δύο καλοί φίλοι. Μπορεί οι δυο τους να απαθανατίστηκαν να βολτάρουν στη Νέα Υόρκη, όμως μία πηγή ανέφερε πως δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο ή ρομαντικό ανάμεσα τους.

«Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικό ή μεμπτό ανάμεσα στους δύο stars. Η Erika είναι μία απλή φίλη από το γυμναστήριο», ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό People. Και δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε.

Διάβασε ακόμη:

O Justin Theroux κυκλοφορεί πιο hot από ποτέ με νέα συνοδό

Ο Justin Theroux ένα μήνα μετά τον χωρισμό απαθανατίζεται με άλλη σύντροφο & εμείς έχουμε μπερδευτεί