Ο Justin Theroux ένα μήνα μετά τον χωρισμό απαθανατίζεται με άλλη σύντροφο & εμείς έχουμε μπερδευτεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Justin Theroux ένα μήνα μετά τον χωρισμό απαθανατίζεται με άλλη σύντροφο & εμείς έχουμε μπερδευτεί

Τι συμβαίνει εδώ;

Ένας μήνας και κάτι ημέρες έχουν περάσει, από τότε που ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston αποφάσισαν να χωρίσουν και να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Φυσικά η είδηση αυτή είχε ως επακόλουθο την δημοσίευση άλλων ειδήσεων και δημοσιευμάτων, τα οποία μεταξύ άλλων ανέφεραν και για επανασύνδεση του Brad Pitt με την ηθοποιό.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, αφού όχι μόνο τα δημοσιεύματα ήταν ψευδή, αλλά και ο ίδιος ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως δεν τρέχει απολύτως τίποτα μεταξύ τους. Και όσο εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί -και αν συμβεί- κάτι με το διάσημο ζευγάρι- ο Justin Theroux απαθανατίζεται με καινούργια συνοδό στο πλάι του και εμείς κάπως μπερδευόμαστε.

Και μπερδευόμαστε γιατί πριν από δύο εβδομάδες τον είχαμε δει με άλλη γυναικεία παρουσία στο πλευρό του. Αυτήν τη φορά η 33χρονη Aubrey Plaza ήταν η γυναίκα που τον συνόδεψε στην βόλτα του και η αλήθεια είναι πως και από τις φωτογραφίες έδειχναν κάτι περισσότερο από φίλοι. Ο 46χρονος ηθοποιός και η όμορφη καστανή κοπέλα περπατούσαν δίπλα δίπλα, ενώ ο Justin είχε μαζί και το ποδήλατο του.

4AAA88A900000578 5558225 image a 10 1522323073411 copy

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε πολύ περίεργες στιγμές και δεν είμαστε και πολύ σίγουρες για να είμαστε ειλικρινείς, πως οι δύο stars είναι μόνο φίλοι. Και αυτό είναι κάτι που θα μας αποκαλύψουν οι ίδιοι ή οι επόμενες φωτογραφίες τους.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Τα ρα τα ταν! Δες τη νέα & όμορφη σύντροφο του Justin Theroux

Είναι αυτή η φωτογραφία της Kim Kardashian η πιο sexy των τελευταίων ημερών;