Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε την πιο όμορφη και γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε την πιο όμορφη και γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της

Μαμά και κόρη περνούν το Σαββατοκύριακο μαζί

Η Βάσω Λασκαράκη μπορεί τους τελευταίους μήνες να είναι μία single μαμά, όμως μας έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει περίφημα και μάλιστα μπορεί και συνδυάζει τις υποχρεώσεις στη δουλειά της, με αυτές της «μαμάς» που έχει ένα παιδί. Η Εύα Τσιμιτσέλη είναι σίγουρα ένα πολύ ευτυχισμένο παιδάκι, αφού περνάει εξίσου χρόνο και με τους δυο γονείς της και κάθε φορά που την βλέπουμε είναι πάντα χαμογελαστή.

Τα Σαββατοκύριακα είναι πάντα αφιερωμένα στην μικρή, γι’ αυτό και η Βάσω Λασκαράκη φροντίζει να γεμίζει τις δύο αυτές ημέρες με αρκετές δραστηριότητες. Σήμερα η μέρα τους ξεκίνησε με βόλτα στο πάρκο και η γλυκιά ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της την πιο όμορφη φωτογραφία τους και δεν θα μπορούσαμε να μην σου τη δείξουμε.

Μπορεί να μην βλέπουμε σχεδόν ποτέ το προσωπάκι της Εύας στα social media, όμως είναι βέβαιο πως είναι το πιο χαμογελαστό παιδί. Η μαμά της σήμερα την απαθανάτισε τη στιγμή που έκανε κούνια και στη λεζάντα αυτής έγραψε: «Ιπτάμενη Εύα». Και δεν ξέρουμε ποια είναι η δική σου άποψη, όμως εμάς μας αρέσουν πολύ αυτές οι στιγμές μαμάς και κόρης.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη: Η Gigi Hadid στην πρώτη της έξοδο, μετά τις φήμες επανασύνδεσης