Αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη: Η Gigi Hadid στην πρώτη της έξοδο, μετά τις φήμες επανασύνδεσης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη: Η Gigi Hadid στην πρώτη της έξοδο, μετά τις φήμες επανασύνδεσης

Τελικά τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από ενάμιση περίπου μήνα η είδηση, πως η Gigi Hadid και ο Zayn Malik αποφάσισαν να χωρίσουν, χωρίς ωστόσο να μας δίνονται περεταίρω εξηγήσεις για τον χωρισμό αυτόν. Ο τραγουδιστής πάντως φάνηκε ξεκάθαρα στεναχωρημένος –και ίσως πληγωμένος από το νεαρό μοντέλο- και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως δεν θα πάψει να την αγαπάει.

Πριν από ένα 24ωρο πληροφορηθήκαμε πως το διάσημο ζευγάρι επανασυνδέθηκε και πάλι, μάλλον δηλαδή, μιας και ο Zayn Malik απαθανατίστηκε να μπαίνει στο διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη και να παραμένει εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Και χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους, πιθανολογούμε πως είναι και πάλι μαζί.

Η Gigi Hadid την επόμενη ημέρα και αφού εκείνος έφυγε από το σπίτι της, απαθανατίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τελείως αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη και γενικά κάπως απεριποίητη θα την λέγαμε. Ωστόσο ακόμη κι έτσι κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα –όσο και αν δεν το ήθελε- και σε αυτό μάλλον βοήθησε αρκετά και η αψεγάδιαστη κοιλιά της που ήταν ακάλυπτη από όλο της το look.

To supermodel, φορούσε ένα σύνολο φόρμας σε γκρι απόχρωση, συνδυασμένο με ένα μπεζ jacket, ενώ οι κοιλιακοί της ήταν αυτοί που έκαναν τη διαφορά σε όλο το σύνολο. Νομίζουμε βέβαια, πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε έτσι, ατημέλητη, αρετουσάριστη και αμακιγιάριστη. Και φυσικά μας άρεσε πολύ περισσότερο. Για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Zayn, θα το μάθουμε σίγουρα.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτήν την εξέλιξη στο Hollywood δεν την περίμενες: Το διάσημο ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του