Baby boom alert: Η Pippa Middleton είναι έγκυος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom alert: Η Pippa Middleton είναι έγκυος

Και δεν είναι φάρσα

Είναι επίσημο και επιβεβαιωμένο από όλες τις πλευρές. Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον γάμο της και μετά τα όσα έγιναν με τον πεθερό της, συνέβη και κάτι καλό στην Pippa Middleton. Η μικρή αδερφή της Kate Middleton είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ευτυχισμένη είναι.

Ή ίσως και να μπορείς εάν έχεις ήδη γίνει μανούλα. Υπάρχει άλλωστε κάτι πιο όμορφο από αυτό στη ζωή μιας γυναίκας; Μάλλον όχι. Η Pippa Middleton που σε λίγα 24ωρα θα γίνει θεία για τρίτη φορά από την αδερφή της, περιμένει το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον James Matthews και σύμφωνα με πληροφορίες το παιδάκι τους θα γεννηθεί τον Οκτώβρη.

Αυτό σημαίνει πως βρίσκεται ήδη στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως έκανε την τελευταία εξέταση την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να σιγουρευτεί και αμέσως είπε τα ευχάριστα νέα σε οικογένεια και στενούς φίλους. Μάλιστα η Kate Middleton ήταν το δεύτερο άτομο που το έμαθε μετά τον σύζυγο της, James. Αρκετά λογικό.

Αναμένουμε πλέον τις πρώτες τις δηλώσεις, αλλά και τις εμφανίσεις της σιγά-σιγά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η MailOnline έχει επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο της προκειμένου να επιβεβαιώσει κι επίσημα την είδηση.

Δες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: