Πανέμορφη! Η Pippa Middleton έφτασε στην εκκλησία και είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πανέμορφη! Η Pippa Middleton έφτασε στην εκκλησία και είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ

Δες την πρώτη φωτογραφία της Pippa Middleton με το νυφικό της

Οι καλεσμένοι στην εκκλησία St.Mark στο Englefield του Berkshire έχουν μαζευτεί από νωρίς το πρωί και περιμένουν με αγωνία να δουν την Pippa Middleton στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Η μικρή αδερφή της Kate ενώνεται σήμερα με τα δεσμά του γάμου και εκτός από τον γαμπρό και τους καλεσμένους, ήμασταν κι εμείς μέσα σε αυτούς που αγωνιούσαν για την εμφάνιση της.

Ευτυχώς η υπομονή μας ανταμείφθηκε, αφού η Pippa Middleton έφτασε πριν από μερικά λεπτά στην εκκλησία με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte που ήταν τα παρανυφάκια της να κλέβουν την παράσταση για μία ακόμη φορά.

Wedding Of Pippa Middleton And James Matthews 5
DAQ3mQjXYAAOyzp

Η νύφη έφτασε με ένα μαύρο κλασικό αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τον πατέρα της και είναι πια έτοιμη να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της James Matthews. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι ήταν μία οπτασία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει.

DAQ3t cXsAA24of

Το Kensington επιβεβαίωσε πως το νυφικό της το σχεδίασε ο Giles Deacon και ήταν πραγματικά πανέμορφο. Δες την φωτογραφία στην οποία απαθανατίστηκε μπαίνοντας στην εκκλησία παρέα με τον πατέρα της Michael.

Pippa Middleton R is escorted by her
Wedding Of Pippa Middleton And James Matthews